Feedback

Lämna dina synpunkter!

Dina åsikter räknas! Ge oss din feedback eller dina synpunkter

Vorsprung Durch Technik

Vorsprung durch Technik är inte bara en slogan eller Audi´s löfte till dig – det är en bakomliggande filosofi som omfattar all verksamhet som Audi har. Med banbrytande teknik och innovativ design är det Audi som sätter nya normer för andra.

I Sverige finns det 47 auktoriserade Audiåterförsäljare samt ännu fler auktoriserade Audiverkstäder runt om i landet. Vi är en av dem.

Audi har gjort en fantastisk resa under de senaste tio åren med ett modellutbud som fullkomligt exploderat och som idag innehåller funktionella och bränslesnåla bilar med prestanda, t ex Audi A1. Samtidigt har Audi ett utbud som erbjuder prestanda och racingegenskaper såsom Audi R8. Önskar man ett riktigt luxuöst och flärdfullt bilägande är även det en självklarhet i Audis värld med Audi A8.

Oavsett modell, motorval etc så är Audi alltid en premiumbil i form av utsökta materialval och byggteknik. Det är tysk kvalité och ingenjörskonst rakt igenom. Att äga och köra en Audi ska vara och är en upplevelse med mersmak. Därför kallar vi ofta våra Audi-kunder för ”Audi-familjen”. Det är något speciellt som ibland är svårt att sätta fingret på.

Välkommen in till oss på TEAM Audi för att bekanta dig med ett av marknadens mest prestigefyllda varumärken!