Välkommen till Audi Halmstad

Halmstads modernaste showroom med service i absolut toppklass.

Välkommen till oss. Vi på Svenstigs Bil är engagerade och utbildade Audispecialister. Vårt uppdrag och vår målsättning är att ge dig och din bil en service i absolut toppklass.

Välkommen in och utforska Audis modellprogram, gå en exklusiv tur i den nya anläggningen och möt vår fantastiska personal.

Audi Service

Välkommen till Svenstigs Bil. Din Audi servicepartner i Halmstad och Värnamo.

· Engagerade Audispecialister · Audi originaldelar · Högre andrahandsvärde · Förmånliga serviceavtal

Läs mer och kontakta oss

Låt våra experter hjälpa dig med dina däck.

Rätt vinterdäck handlar om mer än att välja dubb eller dubbfritt. Det handlar om att välja däck som matchar din bilmodell och körstil. Och att välja däck med en gummiblandning som passar vårt nordiska klimat. Det är vi experter på och vi hjälper dig gärna.

Kontakta oss

Vi vill skämma bort dina hjul!

Däckhotell

Vi utför Hjulskifte, fullservicebehandling med noggrann däck-och fälgkontroll, djuprengörande tvätt, samt förvarar dina däck tryggt och säkert i en optimal miljö för 595 kr per säsong. Har du redan dina hjul på förvaring? Inga problem. Vi löser med transfer och hämtar dina hjul kostnadsfritt inom Halmstad.

Läs mer

Checka in dina hjul hos oss och låt våra Audiexperter ta hand om hjulskifte och däckförvaring

AudiKort VISA

AudiKort Visa är speciellt framtaget för dig och din Audi. Med syftet att gör ditt bilägande enkelt, tryggt och mer förmånligt. Tillsammans med en generös bensinrabatt, unika erbjudanden från samarbetspartners, reseförsäkring och kort utan årsavgift är AudiKort VISA förmodligen marknadens bästa bilkort. Nyhet! Poäng på allt. Bensin till exempel.

Ansök online

Ansök och skriv under med Mobilt BankID så kan vi dela upp betalningen redan samma dag.

Sök bland våra bilar och på Wayke.se

×