Audi A4 Allroad quattro

Gör en förmånlig Svenstigs Business Deal.

Uttrycksfull. Kraftfull. Unik. Audi A4 allroad quattro

A4 allroad quattro visar upp en exklusiv offroad-karaktär. Den kombinerar förstklassig design med maximal funktionalitet och intar en unik position i sin klass. Utställda skärmar och höjd markfrigång gör A4 allroad quattro till en perfekt reskamrat för offroadkörning i lättare terräng. Namnet ger en ledtråd: quattro 4-hjulsdrift betyder att körningen blir mer dynamisk, med mer grepp och driv, och att Audi A4 allroad quattro känns fantastiskt bra att köra på praktiskt taget alla underlag.

Vi har ett begränsat antal vita och svarta Audi A4 Avant utrustade med automatlåda och quattro i sportutförande. Bilarna finns i lager både i Värnamo och Halmstad, samt att vi har ytterligare några på väg hem för snabb leverans.

Det ingår förmånlig utrustning som appstyrd parkeringsvärmare, Apple carplay och dragkrok. Se mer av den förmånliga utrustningen nedan.

Audi A4 allroad just nu med Cockpitpaket inkl. virtual cockpit

Dessutom med:
quattro® ultra, S-tronic (aut.), Dragkrok, Parkeringsvärmare, LED-strålkastare, Adaptiv farthållare, Filhållningsassistent, Kökörningsassistent, 17″ aluminiumfälgar m.m.

Prisexempel:
2.0 TDI 190 hk quattro® S tronic
Proline Edition Sport

Business by Audi* fr. ca: 364.000 kr (8,0 pbb).
Business lease fr. ca: 4.295 kr/mån. Förmånsvärde fr. ca: 2.380 kr/mån.

Bränsleförbrukning bl. körning 4,9 l/100 km.
CO₂ 128 g/km.

Businesspris: från 364 000 kr

Gäller försäljning till juridiska personer. Erbjudandet gäller till och med 2018-11-30 med reservation för slutförsäljning. Kan ej kombineras med andra erbjudanden.

Välkommen in!

Fler kampanjer

Sök bland våra bilar och på Wayke.se

×