Audi A4 40 TDI 204 hk allroad quattro® s tronic

Gör en förmånlig Business Deal -utrustning såsom appstyrd parkeringsvärmare, Apple Carplay och dragkrok ingår. Se mer av den förmånliga utrustningen nedan.

Audi A4 Allroad quattro är uttrycksfull

A4 Allroad quattro visar upp en exklusiv offroad-karaktär. Den kombinerar förstklassig design med maximal funktionalitet och intar en unik position i sin klass. Utställda skärmar och höjd markfrigång gör A4 Allroad quattro till en perfekt reskamrat för offroadkörning i lättare terräng. Namnet ger en ledtråd: quattro fyrhjulsdrift betyder att körningen blir mer dynamisk, med mer grepp och driv, och att Audi A4 Allroad quattro känns fantastiskt bra att köra på praktiskt taget alla underlag.

Ett kraftfullt utseende

De tydligt framträdande hjulhusen framhävs i samma färg som sidokjolarna och de bakre och främre stötfångarna. De typiska offroad-detaljerna kommer i matt, industriell grå som standard, där du kan välja till metallic-lack eller låta allt gå i samma färg som karossen. Hjulen är tolv millimeter större än på basmodellen och med en spårvidd som breddats fram och bak.

Utrustad med:

quattro® fyrhjulsdrift Parkeringsvärmare
S-tronic (automat) Adaptiv farthållare
Dragkrok Elbaklucka
17″ aluminiumfälgar MMI Navigation plus med MMI touch
LED-strålkastare Sportsäten fram

Prisexempel 2.0 TDI 204 hk quattro® S tronic Proline

Business by Audi från: 395 700 kr (8,3 pbb)

Bränsleförbrukning bl. körning 6,3 l/100 km.
CO₂ 166 g/km.
Gäller försäljning till juridiska personer.

Välkommen in!

Fler kampanjer

Sök bland våra bilar

×