A6 Avant 40 TDI, 204 hk, S-tronic, Proline Sport

inkl. dragkrok och värmare

I den utvecklade tjänstebilsfavoriten Audi A6 ryms avancerad teknik och elektrifierade motorer. I utrustningsnivån som standard ingår bl.a. en ny digital interiör med navigationssystem liksom avancerade assistans- och säkerhetssystem, se mer nedan. Audi A6 är en vinnande mildhybrid, såväl en perfekt familjebil som en briljant tjänstebil. Kvalitet, precision och innovativ teknik, det kallar vi  Vorsprung durch technik.

Storlek att räkna med

Designen i Audi A6 Avants interiör är optimerad för att ge förare och passagerare mer ben-, huvud- och skulderutrymme än tidigare – och samma generösa bagageutrymme som vanligt. Det delade ryggstödet i baksätet med möjlighet till genomlastning kan ställas om i förhållandet 40:20:40 och anpassas efter dina önskemål och behov. Om du är på väg till fjällen med familj och skidutrustning, eller på längre affärsresor, så får du plats med det du behöver i lastutrymmet på 565 till 1 680 liter.

Mild-Hybrid som standard i Audi A6

A6 Avant erbjuds med två kraftfulla motorer – en dieselmotor och en bensinmotor. Alla motorer är utrustade med den nya Mild-Hybrid-teknologin.

Läs mer om drivning och chassi här

Släpvagnsassistent

Med släpvagnsassistenten blir det lättare än någonsin att manövrera släpvagnen. Oavsett om du har en husvagn eller en båttrailer behöver du bara försiktigt ge gas och ställa in ungefär i vilken vinkel du vill backa. Släpvagnsassistenten övertar då styrningen, håller släpvagnen i rätt läge och garanterar stabilitet vid backning rakt bakåt. Enkelt, snabbt och säkert.

I standardutrustningen ingår:

Adaptiv förarassistans med adaptiv farthållare, filhållare, effektivitetsassistent,
undanmanöverassistent, turn assist, emergancy assist
Audi drive select och parkeringssensorer fram och bak
Audi pre sense front autobroms Audi sound system, handsfree, Audi music interface
MMI navigation med MMI touch response Baksäte fällbart och delbart 40:20:40
Audi connect navigation & infotainment i 3 år och Audi connect Safety & Service LED-strålkastare, helljusassistent och LED-bakljus
Multifunktionsratt med växlingspaddlar Stöldlarm, Elbaklucka

Fler kampanjer

Sök bland våra bilar

×