Din nya tjänstebil- nya Audi Q3 Proline Advanced

150 hk med S-tronic (Automat)

Business by Audi pris: från 302 100 kr
Från 6,3 pbb
Förmånsvärde: från 2 100 kr/mån
Business lease*: från 3 695 kr/mån

190 hk med S-tronic (Automat) för 7,5 prisbasbelopp

Kompakt nog för innerstan men utan att kompromissa med såväl utrymmen, teknik och komfort.  Nya Audi Q3 är den mångsidiga SUV:en som passar lika bra i storstaden som offroad – med mer utrymme, anpassningsbarhet och praktiska detaljer än någonsin.

Med den digitala cockpit och stor MMI-pekskärmen – och flera infotainmentlösningar är den kompakta SUV:en uppkopplad med omgivningen. De nya assistanssystemen ger även föraren stöd vid parkering, i stadsmiljö och på långa resor.

En stor liten SUV.

Nya Audi Q3 ser mycket sportigare ut än sin föregångare tack vare Singleframe-grillen i åttakantig design och de stora luftintagen på sidorna. Audi Q3  har även vuxit. Den är t.ex. 4 485 mm lång, vilket gör den 97 mm längre än föregångaren. Beroende på baksätenas och ryggstödens position har bagageutrymmet en volym på upp till 1 525 liter.

Manövrerbar i staden, smidig på landsväg, balanserad på motorvägen.

Fjädringen i Audi Q3 har brett omfång. Den föregående modellens sportiga karaktär har bibehållits, men förbättrats med en rejäl dos ytterligare komfort. SUV:en hanterar ojämna vägar med lätthet, delvis tack vare den längre hjulbasen.

Intelligent ansluten

Reglage- och displaykonceptet för denna familje-SUV har gjorts om från grunden då Audi har gjort sig av med de analoga instrumenten. Standard-MMI-radion har en 10,25-tums skärm, vilken föraren styr med multifunktionsratten.

Följande utrustning ingår i Proline Advanced:

S-tronic (automat) Elektrisk baklucka
18” aluminiumfälgar Automatisk 2-zons komfortklimatanläggning
Audi active lane assist och Audi Pre sense front Sportsäte fram
Audi smartphone interface Parkeringsensorer bak
LED-strålkastare fram Farthållare

Fler kampanjer

Sök bland våra bilar

×