Helt nya Audi A1.

Audi A1 Sportback hos oss i Värnamo och Halmstad

Bilen har det mesta man kan önska inom kompaktsegmentet – den är både rymlig, sportig och uttrycksfull. Interiören fokuserar på föraren med en uttrycksfull och anpassningsbar design, där det uttalade målet var att skapa den sportigaste interiören i kompaktklassen. Med infotainmentsystem och förarassistanssystem i nivå med storbilsklassen är A1 Sportback dessutom nära sammankopplad med den digitala världen.

Gör Audi A1 till din egen

Nya A1 Sportback finns tillgänglig i tio olika färger som framhäver formspråket. Taket på den kompakta modellen kan som tillval lackeras i en kontrastfärg från A-stolpen till takspoilern. Husen till ytterspeglarna, sidoläpparna på framspoilern och sidotrösklarna går också att få i kontrastfärg.

Exteriören

Den breda, lågt placerade Singleframe-grillen och luftintagen på sidorna ger frampartiet ett unikt utseende. Under motorhuvens kant finns tre smala öppningar som en hyllning till märkets rallyikon Sport quattro. De lågbyggda och koncentrerade strålkastarna ger ett sportigt intryck.

Helt uppkopplad. Unikt 3D-ljud

Nya Audi A1 Sportback är mer digital än någonsin. Till och med grundversionen kommer som standard med ett helt digitalt instrument med högupplöst 10,25-tumsskärm och multifunktionsratt. Finsmakare när det gäller musik och akustik kommer att bli positivt överraskade av Digital Audio Broadcasting-mottagaren, Audi sound system och Bang & Olufsen Premium Sound System.

Mer utrymme och komfort än tidigare Audi A1

Nya A1 Sportback är mycket rymligare – vilket gör livet så mycket lättare för föraren och passagerare både i framsätet och i baksätet. A1 Sportback har vuxit betydligt på längden – med ytterligare 56 millimeter är den nu 4,03 meter lång. Samtidigt förblir bredden nästan densamma, 1,74 meter. Den nya generationens modell är bara 1,41 meter hög – 1,43 meter med takantennen. Bagageutrymmets volym har ökat med 65 liter. Normal volym är 335 liter, med nedfällda baksäten är volymen hela 1 090 liter. Lasttröskeln sitter bekvämt lågt, endast 67 centimeter upp.

Audi Privatleasing

Du får ett enkelt bilinnehav.
Till skillnad från Billån behöver du inte betala någon kontantinsats utan du betalar en kostnad per månad. Denna månadskostnad är baserad på en rörlig ränta.
När leasingavtalet löper ut lämnar du enkelt tillbaka din bil till din återförsäljare. Du behöver alltså inte bry dig om bilens framtida värde.
Precis som när du äger bil är det viktigt att vårda din bil, om det finns skador på privatleasingbilen behöver de åtgärdas. Vi har tagit fram en guide som gör det enklare att se vad som är onormalt slitage till guiden

Fler kampanjer

Sök bland våra bilar och på Wayke.se

×