Upplev Audi Q2.

Privatleasa Audi Q2 1.0 TFSI 116 hk inkl. Proline

Audi Q2 är verkligen allround. Med en ungdomlig och kaxig look och massor av högteknologisk utrustning ombord kombinerar denna kompakta SUV progressiv design med funktionalitet på hög nivå. Uppkopplingsmöjligheter, infotainment- och assistanssystem ligger fullt i klass med de i större modeller. Audi Q2 passar lika bra för lite äventyr offroad som den gör till vardags och på semestern.

#untaggable

Med ett alldeles eget och distinkt formspråk är den både mer muskulär och lite kantigare än sina syskon. Resultatet är en bil som inte kommer att be om ursäkt för sig utan istället präglas av en hög grad funktion och körglädje – och inte så lite attityd. Och är den gjord för stan eller tuffa landsvägar? Det är upp till dig. Den är helt enkelt vad du vill att den ska vara.

Höga trösklar och breda dörrar hör till kännetecknen för en SUV och gör det enkelt för de 5 personer som bilen rymmer att ta sig i och ur den på ett smidigt sätt. Föraren sitter sportigt lågt placerad i förhållande till ratten (som i en Audi Sedan) men har ändå den goda sikt som är så typisk för en SUV.

Uppkopplingsmöjligheter, infotainment- och assistanssystem ligger fullt i klass med de i större modeller.

Audi Q2 är ergonomisk och enkel att handha – precis som alla bilar från Audi. Den standardmonterade MMI-displayen sitter högt placerad, på instrumentpanelens ovansida. Hur stor displayen är beror på vilket infotainmentsystem som beställts. De olika funktionerna styrs via ett vrid-/tryckreglage och två knappar på mittunneln. Assistanssystemen till Q2 har hämtats direkt från den fullstora klassen.

Det finns 6 motorer att välja på till Audi Q2: 3 TFSI och 3 TDI. Effekten ligger på mellan 116 till 190 hk. Alla motorerna är utvecklade enligt principen ”rightsizing”. Här handlar det om att hitta perfekt balans mellan bilsegment, cylindervolym, effekt, vridmoment och effektivitet till vardags. Motorerna till Q2 har en cylindervolym på 1,0 till 2,0 liter.

Välkommen in för provkörning!

Fler kampanjer

Sök bland våra bilar och på Wayke.se

×