SKODA SCALA Style TSI 110 hk.

Giltig till 2023-02-28

Kampanjerbjudande

Privatleasing FR. 4 225 kr/månad
inkl. service 36 mån
körsträcka 1000 mil/år

Kontant FR. 255 000 kr

En kompakt modell med massor av praktiska egenskaper och utrustning. Den första modellen som byggs på Volkswagenkoncernens nya A0 MQB-plattform. ŠKODA SCALA är också först ut med koncernens nya infotainmentsystem som erbjuder en hög nivå av uppkoppling och tjänster.

Exteriört

Den skarpa exteriören bygger på det sportiga VISION RS-konceptet, har skulpterade former, dynamiska element och ett fantastiskt samspel mellan ljus och skugga. Du kommer aldrig bli en i mängden i en SCALA. Bilen levereras med LED-strålkastare med dioder för halvljus, positionsljus och varselljus som standard. Den är även utrustad med LED- bakljus. LED-teknologins fördelar är bl.a. en längre livslängd och att de drar mindre ström. Det är den första ŠKODA-modellen som skriver ŠKODA med blockbokstäver baktill på bakluckan. Tillsammans med glaset som sträcker sig över bakluckan och bakljuset, rundar det av den omisskänliga baksidan.

Interiör

Helt ny interiör som återspeglar den yttre designen och flyttar kompaktmodellen ett steg längre in i framtiden. SCALA är rymlig och har också en helt ny instrumentpanel med mjuka ytor och en fristående skärm som är omsluten av dekorativa och fina detaljer.

Konstant uppkopplad

Förenkla ditt liv med den nya generationens anslutbarhet, tack vare funktioner så som ett inbyggt SIM-kort och en trådlös anslutning mellan din smartphone och bil via SmartLink+.

 

Följande utrustning:

Adaptiv farthållare
17″ lättmetall fälg
Klimatanläggning
Infotainmentsystem med 8″ touchskärm
Full LED-strålkastare
LED-bakljus med animerade blinkers
Bränsleförbrukning vid blandad körning från 5,4 l/100 km.
CO₂-utsläpp från 124 g/km. Miljöklass Euro 6 AP.

Ta kontakt direkt

Sven Gotting

Brand Manager Skoda

0371-58 68 24 sven.gotting@svenstigs.se

Boka provkörning