ŠKODA KAROQ Style Adventure Edition 1,0 TSI 115 hk man.

Skoda Karoq är en lite mindre SUV med högsta säkerhetsnivå, stort utrymme och riktigt smarta Simply Clever-tekniker. Autobroms är en självklar standardutrustning, precis som VarioFlex-baksätet, där varje sittplats kan justeras individuellt och till och med lyftas ut helt och hållet.

 inklusive Dragpaket och Businesspaketet delläder

  • Elektrisk utfällbar dragkrok
    El-baklucka öppning/stängning
    Backkamera
    Takräcke

Skoda Karoq, en stark utmanare i klassen av kompakta suvar.

4,38 meter lång, upp till 588 liters lastkapacitet och åtta valbara drivlinor direkt från start. Självklart också utrustad med klassledande uppkopplade tjänster, högsta säkerhetsnivå och en riktig smart paketering av såväl funktioner som utrustning. För oavsett om det gäller funktion eller säkerhet, är den svenska basutrustningen i nya KAROQ hög, bland annat med nio krockkuddar och det flexibla VarioFlex-baksätet. Standard är också ŠKODA Connect där föraren exempelvis kan styra vissa av bilens funktioner genom en app och bilen själv kan föreslå och boka in servicetider på en av föraren föredragen auktoriserad verkstad när servicebehov föreligger. Och självklart är nya KAROQ standardutrustad med eCall som automatiskt larmar SOS i händelse av en olycka.

Autobroms och adaptiv farthållare standard

Oavsett version är utrustningsnivån hög, inte minst för att maximera användarvänligheten och säkerheten. I grundversionen Ambition ingår självklart autobroms och adaptiv farthållare, tillsammans med bland annat tvåzons klimatanläggning, 17-tums lättmetallfälgar Triton, nio krockkuddar inklusive knäkrockkudde för föraren, multimediasystem Bolero med åttatums pekskärm, uppkopplade tjänster via ŠKODA Connect och SmartLink för spegling av mobiltelefonen.

Dubbelt hyllad.

Nya ŠKODA KAROQ både ”Årets smartaste bil” och ”Årets familjebil”.

Välkommen för att upptäcka alla finesser.

Fler kampanjer

Sök bland våra bilar och på Wayke.se

×