Skoda Octavia Combi Ambition 1.0 TSI 115 hk man.

Skoda Octavia är en av våra mest uppkopplade bilmodeller.

Följ med i tiden, förbli uppkopplad. Anslut din smartphone till bilen smidigt och enkelt med Skoda Connect. Škoda Connect gör livet enklare för dig genom att upprätta en direktuppkoppling mellan dig och bilen. Dessutom med Infotainment Online är navigationssystemet alltid uppdaterat, vilket gör att du kan nå ditt resmål i rätt tid och på ett tryggt och effektivt sätt.

Skoda Octavia är här med plats för allt du behöver transportera. Välkommen in och syna den i detalj.

Med ŠKODA Connect styrs flera av bilens funktioner direkt i mobilen och erbjuder flera online-tjänster.

1508 liter för dina behov.

Škoda Octavia är känd för sitt stora utrymme och det är inte många bilar i denna klass om kan uppvisa så stort utrymme på insidan, t.ex. det väl tilltagna utrymmet för benen i baksätet. Det är är också högt i tak både fram och bak i bilen. Bagageutrymmet är på hela 590 liter och kan utvidgas till 1580 liter om de bakre ryggstöden fälls ned. Om du utrustar din Octavia med nedfällbart ryggstöd i främre passagerarstolen kan du transportera objekt som är upp till 2,9 meter långa i kupén.

Hög komfort

En rymlig kupé och bekväma säten är avgörande för en behaglig åktur. Skoda Octavia erbjuder många möjligheter till att öka komforten. Förutom elektrisk justering av framsätena och adaptiv dämpning med olika inställningar för bekväm, sportslig och normal körning, kan du få rattvärme, som gör det mer behagligt att köra under vintern. ​

Drag & Webastopaket som tillval nu för  4 900 kr (spara 12 900 kr) :

Webastovärmare Avtagbar dragkrok
El-öppning/stängning baklucka Lastnät
230V uttag Lastrumsmatta

Fler kampanjer

Sök bland våra bilar och på Wayke.se

×