ŠKODA SCALA Style TSI 110 hk.

En kompakt modell med massor av praktiska egenskaper och utrustning. Den första modellen som byggs på Volkswagenkoncernens nya A0 MQB-plattform. ŠKODA SCALA blir också först ut med koncernens nya infotainmentsystem som erbjuder en hög nivå av uppkoppling och tjänster.

Exteriört

Den skarpa exteriören bygger på det sportiga VISION RS-konceptet, har skulpterade former, dynamiska element och ett fantastiskt samspel mellan ljus och skugga. Du kommer aldrig bli en i mängden i en SCALA. Bilen levereras med LED-strålkastare med dioder för halvljus, positionsljus och varselljus som standard. Den är även utrustad med LED- bakljus. LED-teknologins fördelar är bl.a. en längre livslängd och att de drar mindre ström. Det är den första ŠKODA-modellen som skriver ŠKODA med blockbokstäver baktill på bakluckan. Tillsammans med glaset som sträcker sig över bakluckan och bakljuset, rundar det av den omisskänliga baksidan.

Interiör

Helt ny interiör som återspeglar den yttre designen och flyttar kompaktmodellen ett steg längre in i framtiden. SCALA är rymlig och har också en helt ny instrumentpanel med mjuka ytor och en fristående skärm som är omsluten av dekorativa och fina detaljer.

Konstant uppkopplad.

Förenkla ditt liv med den nya generationens anslutbarhet, tack vare funktioner så som ett inbyggt SIM-kort och en trådlös anslutning mellan din smartphone och bil via SmartLink+.

Följande utrustning ingår i Skoda Scala Style TSI 110 hk:

Adaptiv farthållare 17″ lättmetall fälg
Klimatanläggning Infotainmentsystem med 8″ touchskärm
Full LED-strålkastare LED-bakljus med animerade blinkers

Lägg till DSG för 200 kr/mån eller Monte Carlo 300 kr/mån

Läs mer om SCALA här.

Fler kampanjer

Sök bland våra bilar

×