BeSafe iZi Up X3 Fix.

iZi Up X3 FIX är en bältesstol i världsklass med sidokrockskydd för ökad säkerhet samt är den enkel att montera i bilen.

Vikt: 15 – 36 kg
Ålder: 4 – 12år
Montering: 3 punktsbälte & ISOfix
Färg: Fresh Black Cab

iZi Up X3 FIX är i princip samma stol som iZi Up X3 men med skillnaden att stolen går montera i bilens ISOfix-fästen. Detta säkerställer att stolen alltid sitter fast i bilen och kommer inte röra på sig vid en eventuell olycka. När stolen är monterad med ISOfix erbjuder stolen den innovativa lösningen SIR som ger barnet ökat skydd vid en sidokrock.

Side Impact Protection – SIR

iZi Up X3 FIX sidokrockskydd är i världsklass. När stolen monteras med ISOfix inkluderas även den innovativa lösningen SIR – Side Impact Rotation. Den erbjuder extra skydd vid en eventuell sidokrock genom att rotera stolens rygg mot olyckan. På så sätt vänder vi barnet rygg mot krocken och undviker att barnet slängs framåt och ut ur sitt sidokrockskydd, något som är vanligt förekommande i vanliga bältesstolar.

Växer med barnet i flera steg

BeSafe iZi Up X3 FIX växer med ditt barn under hela användningstiden, enda upp till 150 cm. Huvud- och ryggstödet kan enkelt justeras på båda sidor av stolen med hjälp av en synkroniserad funktion. Inte bara huvudskyddet utan hela stolen växer när höjden justeras. Detta säkerställer att barnet får optimalt skydd genom hela användningstiden, oavsett ålder eller längd.

BeSafe VIP –ett års förlängd garanti

För oss på BeSafe slutar inte vårt ansvar vid såld produkt och vi vill erbjuda dig som kund kvalitetsprodukter och en extra trygghet. Därför tar vi fullt ansvar även efter genomfört köp.

Som medlem i BeSafe VIP får du ett års förlängd garanti (totalt 3 år), tillgång till BeSafe VIP kundtjänst och mycket mer. Läs mer om BeSafe VIP och registrera dig här!

Fler kampanjer

Sök bland våra bilar och på Wayke.se

×