BeSafe iZi Up X3 Fix

Kampanj på ett begränsat antal bilbarnstolar. Först till kvarn.

BeSafe iZi Up X3 Fix sidokrockskydd är i världsklass.

När stolen monteras med ISOfix inkluderas även den innovativa lösningen SIR – Side Impact Rotation. Den erbjuder extra skydd vid en eventuell sidokrock genom att rotera stolens rygg mot olyckan. På så sätt vänder vi barnet rygg mot krocken och undviker att barnet slängs framåt och ut ur sitt sidokrockskydd, något som är vanligt förekommande i vanliga bältesstolar.

Enkel att installera både med och utan isofix.

iZi Up X3 FIX är enkel att installera och du som förälder väljer själv huruvida ni använder stolens ISOfix-fästen eller inte. När stolen är monterad med hjälp av ISOfix får ni SIR som en extra funktion. Ditt barn säkras med hjälp av bilens trepunktsbälte och låsta bältesguider som hjälper till att positionera bältet över barnets kropp och bort från hals och nacke.

Växer med barnet i flera steg.

Denna framåtvända bältesstol växer med ditt barn under hela användningstiden, enda upp till 150 cm. Huvud- och ryggstöd kan enkelt justeras på båda sidor av stolen med hjälp av en synkroniserad funktion. Inte bara huvudskyddet utan hela stolen växer när höjden justeras. Detta säkerställer att barnet får optimalt skydd genom hela användningstiden, oavsett ålder eller längd.

Maximal komfort för ditt barn.

Under färden kan stolen användas i tre olika sittvinkar och ert barn kan själv välja vilket genom handtagen på sidan om stolen.

BeSafe VIP –ett års förlängd garanti

För oss på BeSafe slutar inte vårt ansvar vid såld produkt och vi vill erbjuda Dig som kund kvalitetsprodukter och en extra trygghet. Därför tar vi fullt ansvar även efter genomfört köp.

Som medlem i BeSafe VIP får du ett års förlängd garanti (totalt 3 år), tillgång till BeSafe VIP kundtjänst och mycket mer. Läs mer om BeSafe VIP och registrera dig här!

Innovation är vad som driver utvecklingen framåt och för Besafe handlar det om att hela tiden utveckla och göra bilresan så säker som möjligt för ditt barn. Vi på Svenstigs Bil är stolta återförsäljare av Besafe och är utbildade av deras experter på deras produkter, samt ”barns säkerhet i bil”. Ta kontakt med oss så hjälper vi dig vid val av bilbarnstol. 

Utforska mer

Art nr. T 115164 – BeSafe iZi Up X3 Fix

Fler kampanjer

Sök bland våra bilar och på Wayke.se

×