Hundbur Variocage III dubbelbur.

Används såväl i som utanför bilen. Optimal luftning och lätt att hålla ren. Inga utstickande detaljer som hunden kan skada sig på och på golvet finns en praktisk gummimatta.

Nödutgång finns för optimerad säkerhet. Krocktestad. Låsningen sker enkelt med en kraftig hasp kombinerad med nyckellås. konstruerad i stål och pulverlackerad.

Två hundar kan sitta åtskilda utan att nå varandra. Behöver en av hundarna mer plats kan mellanväggen lätt justeras i sidled. Mellanväggen kan lätt demonteras för att ge utrymme åt en stor hund eller för att tillfälligt ge en ensam hund mer plats.

Företaget som lever på säkerhet
Sedan mer än 20 år har MIM Construction arbetat med funktionell formgivning av säkerhetsdetaljer för den moderna bilindustrin. Vi har dokumentation från 100-tals krocktester där våra skyddsprodukter har ingått och vi har på nära håll följt de stora biltillverkarnas säkerhetsarbete med bland annat deformationszoner.
Variocage är krocktestade i enlighet med SP:s SPCT-metod och uppfyller dess samtliga kriterier för krock framifrån, bakifrån samt rullning. Utöver de generella krav på lastsäkring som gäller fordon finns inga lagkrav eller direktiv när det gäller krocksäkerhet för transportburar men med SPCT-testet säkerställer vi de skyddande funktionerna vid en krock.

Fler kampanjer

Sök bland våra bilar och på Wayke.se

×