Vi elektrifierar Sverige!

Nya e-Golf. Make a change.

Golf, bilen som förändrade bilvärlden genom att skapa en helt ny klass som sedan vuxit till en stor del av den totala bilmarknaden finns även som elbil. Volkswagen e-Golf ser ut precis som en vanlig Golf, den är lika säker som en vanlig Golf och den är lika komfortabel. E-Golf har alla komfortfördelar som vanliga Golf men när du aktiverar drivsystemet, gasar och åker iväg – utan ett ljud – tycker vi att även den miljömässiga förtjänsten förstärker komforten. Naturligtvis bjuder e-Golf på körglädje och tar sig fram precis lika skönt och smidigt på både landsväg och innerstadsgata. 

 Tidlös och full av karaktär.

Som vanligt är det gott om utrustning redan från start. Ingenting har det snålats på mer än utsläppen och ljudet. Designen för Golf är helt ny men ändå full av mer än 40 års historia, samtidigt som vi med Volkswagen e-Golf skriver ny.

Och ljudlöst.

Volkswagen e-Golf är en smart bil som faktiskt inte förbrukar en enda droppe fossilt bränsle eller släpper ut några avgaser där den lokalt befinner sig. Du laddar den i vilket eluttag som helst med 230 volt, som det finns betydligt fler av än bensinmackar. Elbilar kräver dessutom mindre service och underhåll än traditionella bilar. Och så kul den är. Du har fullt vridmoment, så fort du nuddar gaspedalen. e-Golf accelererar omedelbart, steglöst och tyst. Toppfarten ligger på 140 km/h och du har således inga problem att hänga med i den svenska trafikrytmen. På landsvägen eller i stan.

Full av spänning.

Att ladda Volkswagen e-Golf är lika lätt som att tanka. Eller som att ladda telefonen. Två laddningskablar ingår varav den ena passar till alla vanliga 230-voltsuttag. Den andra sladden ansluter till snabbladdningsstolpar, som det finns allt fler av på bensinstationer, i köpcentrum m.m. När bilen står på laddning har man alltid full koll på laddningsnivån och kan styra laddningen med Car-Net-appen. Säkrast laddar man hemma genom att installera en laddbox, då går laddningen snabbare, smidigare och inbyggda säkerhetsfunktioner gör laddningen tryggare. Ladda på natten så är bilen alltid körklar på morgonen. I vanliga vägguttaget tar en fulladdning ca 13 timmar medan laddboxen, också den du monterat hemma, tar ca 8 timmar. Vid en allmän CSS-laddstation, där laddningen sker med likström, laddar du 80 % på bara 30 minuter.

Räckvidd upp till 300 km.

Många tror att alla elbilar har mycket kort räckvidd. Inte alla elbilar. Nya Volkswagen e-Golf har riktigt bra räckvidd och man åker upp till 300 km på en laddning. Det räcker för mångas vardagsbehov. Resorna till och från arbetet, till stormarknaden, hämta barnen på förskolan osv.

*konsumentleasingpriser avser fr.o.m. Volkswagen finans fått in supermiljöbilspremien av Transportbilsstyrelsen

Fler kampanjer

Sök bland våra bilar och på Wayke.se

×