Ski Team Edition Kampanj. Fjärrstyrd park.värmare och dragpaket 13 900kr (ord. 21 800kr)

Golf Alltrack TDI 184 DSG

Ski Team Edition Kampanj

Fjärrstyrd parkeringsvärmare och dragpaket med dragkrok och backkamera.
Pris 13 900 kr (ordinarie pris 21 800 kr).

Nya Golf Alltrack förenar det bästa av två världar, såväl på som utanför landsvägen – både tekniskt och rent utseendemässigt. Just nu ingår pluspaketet* (till ett värde av 13 800 kr).

Golf Alltrack är rätt för äventyr och vardag.

Med upp till 35 mm högre markfrigång, robusta skärmbreddare, oömma hasplåtar med skydd för drivlinan och unika stötfångare både fram och bak är Golf Alltrack som skapt för Sverige. En stilsäker och förtroendeingivande utstrålning som passar lika bra mellan dagis och hemmet som på väg till fjällen.

En liten storlastare.

605 liter stort lastutrymme och fem sittplatser klädda i tyg och Alcantara, stereosystem med åtta högtalare och tvåzons klimatanläggning Climatronic. Med sin rikliga standardutrustning är Golf Alltrack redo för uppgiften, oavsett vilken den är.

Alltid redo för det värsta.

Inte nog med att Golf Alltrack hanterar alla underlag. Den gör det med högsta säkerhet. Adaptiv farthållare och autobromsen Front Assist med City Emergency Brake ingår självklart i standardutrustningen.

Till standardutrustningen hör bland annat fyrhjulsdriften 4MOTION och en 6-stegad DSG-växellåda. En speciell offroad-körprofil och upp till 20 mm högre markfrigång ger bilen utmärkta terrängegenskaper. Till det som kännetecken visuellt hör 17 tums lättmetallfälgar, skärm- och tröskelbreddare, nydesignade stötfångare och många andra unika detaljer, både in- och utvändigt.

I *pluspaketet ingår nedan:

LED-strålkastare med LED varselljus ytterbackspeglar som är uppvärmbara
regnsensor parkeringssensorer fram och bak
ljussensor och automatisk avhändbar innebackspegel

Fler kampanjer

Sök bland våra bilar och på Wayke.se

×