Golf Sportscombi antar dina utmaningar.

Med samma sportiga köregenskaper, snygga linjer och oslagbara känsla som gjort Golf till Årets Bil, men med utrymme för allt du vill fylla livet med. Jobb, fritid, familj. 

Nu med Climatronic och parkeringssensorer (värde 12 500 kr).

Golf är en klassisk bilmodell som gjort rejält avtryck under sin historia.

Rymligt bagage, 1 620 liter frihet.

Golf Sportscombi har ett oväntat rymligt bagage. Det sväljer hela 605 liter och med nedfällt baksäte kan du lasta imponerande 1620 liter. Fram i bilen sitter Radio Composition Media med pekskärm i färg och Bluetooth handsfree. Dessutom ingår komfortstolar och multifunktionsratt i läder.

När det oväntade inträffar.

Välutrustad med ny teknik har nya Golf Sportscombi en sällsynt bra förmåga att hjälpa dig i trafiken. Speciellt den Adaptiva farthållaren med Front Assist och City Emergency Break, som automatiskt bromsar ner bilen till stillastående vid behov.

Underlättar och underhåller.

För underhållningen i Golf Sportscombi står Radio Composition Media med pekskärm i färg och åtta högtalare. Via Bluetooth handsfree ansluter du enkelt mobiltelefonen och kan prata eller streama musik trådlöst.

Privatleasa din Golf Sportscombi.

Ingen kontantinsats – inget krav på handpenning för privatleasing
Inget ägande – efter avtalstiden lämnar du tillbaka bilen
Restvärde – ingen restvärdesrisk och du behöver inte oroa dig om bilens framtida värde
Månadsbetalning – du betalar en leasingavgift för nyttjandet baserad på hur bilen används, planerad körsträcka, avtalstid och bilmodell

Välkommen att provköra vår bästa Golf någonsin.

Fler kampanjer

Sök bland våra bilar och på Wayke.se

×