Golf Sportsvan TSI 115.

Vår mest flexibla Golf

Golf Sportsvan erbjuder flera system för säkerhet, förarassistans, information och ren underhållning. Dessutom sitthöjd, flexibilitet och utrymmen som i en minibuss. En bred palett med färger och en mängd inredningsalternativ.

Komfort i en Golf Sportsvan

Utrymme på hög nivå. Det finns gott om utrymme för familj och bagage. Dessutom sitter du lite högre och har bra överblick, samtidigt som det är bekvämt att komma in och ur förarsätet.

Sitt vackert. Känslan och utrustningen i Golf Sportsvans interiör utstrålar tidlös elegans och funktion. Interiören erbjuder generöst och smart planerat utrymme. Ett exempel är det flexibla baksätet, som tillåter dig att ändra innerutrymmena så att de passar dem och det du transporterar. 

Precis just för dig – bilen anpassar sig till föraren. Genom Key Memory känner bilen igen dig och spelar automatiskt din favoritkanal på radion, ställer in klimatsystemet som du vill ha det och kopplar in körprogrammet som passar dig.

Välkommen in och känn dig som hemma i en Golf Sportsvan

Första mötet med Golf Sportsvan startar en välbekant känsla: du är på rätt plats redan innan du kommit fram. Den är en Golf, men ändå känns den egen, flexibel, större. Samtidigt understryker silhuetten och den förlängda motorhuven bilens sportiga sida, och adderar till ytterligare en känsla: längtan att komma ut på vägen.

Fler kampanjer

Sök bland våra bilar och på Wayke.se

×