Volkswagens fyrhjulsdrivna elbil  – ID.4 GTX.

Hållbar körglädje. 0 till 100 km/h på cirka 6.2 sekunder och noll lokala koldioxidutsläpp. Med nya ID.4 GTX får du både motorkraft och framtidssäkrad mobilitet. Upplev prestandan hos syskonet till ID.4 som har rejäl räckvidd och fyrhjulsdrift. ID.4 GTX är sportig som en GTI, bekväm som en SUV och långsiktigt hållbar som en ID.4.

Fyrhjulsdrift

Elektrisk drivning på alla fyra hjulen för en sportig åktur. Den maximala motoreffekten är 299 hk (220 kW)1. När du aktiverar körläget ”Traction” får du ännu bättre väggrepp och stabilare väghållning även på löst eller slirigt underlag2.

Design

Eleganta 20 tums lättmetallfälgar skapar en intensiv framtoning.

Räckvidd

Rejäl räckvidd som gör att du klarar de flesta utmaningarna.

Ett batteri på 77 kWh nettokapacitet och en körvänlig räckvidd på 340–484 km1 gör att du klarar de flesta utmaningarna.

_________________________________________________________________________________________________________

1) Spann för räckvidden hos ID.4 GTX med 77 kWh netto batterikapacitet och fyrhjulsdrift. Den praktiska räckvidden kan variera beroende på körstil, användning av komfortutrustning, utomhustemperatur, antal passagerare, mängden bagage och höjdskillnader i terrängen. För varje fordon anges upplysningsvis ett spann för räckvidd som 80% av kunderna förväntas uppnå på ett år. Det lägre intervallet täcker även in körning på motorväg i normal hastighet samt körning vintertid med låga temperaturer.

1) Max effekt uppmätt i enlighet med UN-GTR.21 som kan uppnås under maximalt 30 sekunder. Den tillgängliga effekten för det specifika fallet beror på flera faktorer som utetemperatur liksom temperatur, laddningsstatus och status på energiinnehållet i högvoltsbatteriet. Den tillgängliga maxeffekten kräver en batteritemperatur mellan 23 och 50 grader och en laddningsnivå i batteriet på minst 88 %. 2) Inom systemets gränser.

Fler kampanjer

Sök bland våra bilar

×