Upp till 26 mil räckvidd med nya e-up!

Privatleasing, ett bra och enkelt sätt att ha elbil.

Bättre räckvidd än någonsin. Fler funktioner och bättre pris. Och ännu mer frihet att skapa sin egen stil. Med nya e-up! blir miljöanpassning ännu enklare. 

Nu kan du även privatleasa en e-up! till ett förmånligt pris.

Räckvidd e-up!

Det effektiva drivsystemet i e-up! utvidgar både räckvidden och körkomforten till upp till 260 km*. Du kan vara helt uppkopplad även under körning. Laddstationerna kan du exempelvis hitta med ”maps + more”, där du sedan kan betala med ditt Charge & Fuel-kort över hela Europa. Men bäst av allt: din körning utan några lokala utsläpp hjälper till att hålla nere CO2-nivåerna. Det har förstås en bra inverkan på klimatet. Och med bonus-malus-systemet så blir du dessutom vinnare även ekonomiskt med en elbil från Volkswagen.

*Enligt mätmetoden WLTP.

Smart att kunna välja laddtid

Laddad i tid. Stoppa i kontakten och ladda – det är så du laddar en elbil. Åtminstone i normala fall. Men den nya e-up! måste inte laddas direkt när du ansluter kontakten, tack vare den tidsfördröjda laddningsfunktionen. Vad är det som är bra med det, kanske du undrar? Beroende på din eltariff kan du spara pengar genom att ladda mitt i natten när priserna kanske är lägre. Ange bara din önskade tidpunkt för att resa iväg på morgonen under avdelningen ”e-manager” i appen maps + more eller i We Connect-appen, tryck på knappen för laddningsläge i mittkonsolen och anslut bilen till laddboxen. När den angivna tiden på morgonen är inne, är du redo att köra iväg.

Exteriört och interiört – e-up!

Nya e-up! är beviset för att små bilar kan ha mycket att erbjuda. Bland annat genom modern, minimalistisk design. Och också tack vare ett dynamiskt drivsystem. Med de blå dekorlisterna med integrerat Volkswagen-märke och de snygga LED-strålkastarna med C-signatur är det tydligt även på avstånd att detta är en modern elbil. Ett svart eller vitt tak med matchande lackering på ytterbackspeglarnas kåpor, tonade bakre sidofönster och bakruta samt 15″ ”blade” lättmetallfälgar3 skapar en egen stil.

Och interiören? Sätena med design i ”fusion grey” och sömlöst integrerade nackstöd och instrumentpanel med den eleganta dekoren ”black cube” fångar ögat direkt. Sofistikerade detaljer ger komfort och praktisk nytta. Väskkroken i handskfacket är en standarddetalj som gör det smidigt att hantera handväskan. Det variabla golvet i bagageutrymmet gör att du kan anpassa bilen efter behov.

Uppdaterad standarsutrustning

Nya e-up! är välutrustad som standard, men ändå med lägre pris än tidigare. Hjälpsystem som ”Lane Assist” och igenkänning av vägmärken gör din körning smidigare och tryggare. Huvud- och sidoairbags, liksom sätesavkännare i baksätet är funktioner som gör resan säkrare. Med DAB+, ”maps + more dock” och We Connect blir körningen dessutom lite extra rolig. Hoppa in, sätt på musiken och kör iväg!

Fler kampanjer

Sök bland våra bilar och på Wayke.se

×