Boka Provkörning

Nya Golf finns för provkörning i Värnamo och Gislaved

Boka din provkörning med oss

Helt nya Golf.

Nu gör den åttonde generationen Golf entré. Nya bränslesnåla motorer, två laddhybridversioner och en helt ny digital förarmiljö är några av höjdpunkterna för nya Golf. Tack vare We Upgrade kommer det också bli möjligt att i efterhand komplettera Golf med olika funktioner och system efter behov.

Nu med Discovery Pro Navi för 0 kr (värde 16 800 kr)

Just nu får du tillvalet Navigation Discover Pro, 10″ skärm inklusive röststyrning och DAB+ mottagare och 6 högtalare utan extra kostnad (ordinarie pris 16 800 kr).

Motoralternativ i nya Golf

Bensin-, diesel-, fordonsgas-, mildhybrid- och laddhybriddrivna versioner – så ser nya motorpaletten för nya Golf ut. Hybridutbudet utökas från ett till fem motoralternativ. Tre mildhybrider (eTSI) med 48-voltsteknik och en effekt på 110 hk, 130 hk respektive 150 hk. Den kommer också att erbjudas som laddhybrid i två effektversioner: en ny bränslesnål version på 204 hk (eHybrid), och en mycket sportig och ännu mer finslipad GTE-version på 245 hk. Båda dessa versioner är utrustade med ett 13 kWh-batteri som gör det möjligt att köra långt på el för att på så sätt göra Golf temporärt utsläppsfri.

Digital förarmiljö som standard i nya Golf

Nya Golf har genomgått en revolutionerande omvandling, inte bara rent visuellt utan också tekniskt och för känselsinnet. Alla displayer på förarplats är som standard digitala, och nästan alla knappar och andra reglage av konventionell typ har ersatts av beröringskänsliga ytor. Skärmar och virtuella knappar smälter samman och skapar en ny snygg displaymiljö. Grunden till detta är Digital Cockpit med en 10,25-tum skärm, infotainmentsystemet (8,25-tum pekskärm med onlineanslutning) och multifunktionsratten.

Kollar läget med andra bilar.

Golf är ständigt uppkopplad och den har avancerad säkerhet som standard. Bland annat ”pratar” den med andra bilar, så den har koll på trafiksituationen. Den håller filen, bromsar automatiskt för hinder på vägen, varnar dig när du blir trött, och mycket mer.

Välkommen in eller ring oss.
Vi visar er gärna mer och så får du förstås provköra bilen eller ring oss så anpassar vi ditt besök.

Boka Provkörning

Nya Golf finns för provkörning i Värnamo och Gislaved

Boka din provkörning med oss

Fler kampanjer

Sök bland våra bilar och på Wayke.se

×