Helt nya Taigo. Release i början av 2022 men, beställ den redan nu!

I början av nästa år släpps Taigo, då kan du se och uppleva den live. Redan nu kan du beställa den sportiga crossover-suven med eleganta coupélinjer, ständig uppkoppling, digital förarmiljö och avancerade säkerhetssystem.

Crossover: suv möter coupé.

Helt nya Taigo är en suv i kompakt format och med svepande coupé-linjer. Du sitter lite högre med bra överblick, det är gott om plats i kupén och det är högt i tak även i baksätet. Samtidigt har den ett sportigt utseende med den sluttande taklinjen. Taigo lastar mycket för sin storlek och du kan välja den med dragkrok.

Digital och alltid online.

När du tar plats i förarsätet märker du snabbt att förarmiljön är digital. Det betyder massor av möjlighet att välja hur du vill ha mätare och information, till exempel från navigationen. Det betyder också att du styr funktioner med skärmen, med touchkontroller och beröringskänsliga skjutreglage, eller med rösten.

Hjälper dig att köra.

Nya Taigo är utrustad med system som hjälper dig styra, hålla filen och hålla avståndet till andra bilar. Till exempel bromsar den automatiskt för hinder på vägen och hämtar information från bland annat navigationssystemet så att den hela tiden håller rätt hastighet utifrån hastighetsgränserna och hur vägen ser ut med kurvor, rondeller och korsningar.

Priser – Privatleasingkampanj gäller v.40+41

Nya Taigo 1.0 110 hk Privatleasing nu 2 940 kr/mån* ink serviceavtal (36 mån/1000 mil) 

*första förhöjda hyra är 10 000 kr

Nya Taigo 1.5 150 hk från: 277 900 kr

Vi berättar gärna mer och hjälper dig att beställa. Välkommen.

Fler kampanjer

Sök bland våra bilar

×