Ski Team Edition Kampanj. Appstyrd park.värmare och dragpaket 16 900kr (ord. 25 800kr)

Passat Alltrack

Den är riktigt läcker, utstrålar aktiv fritid och visar tydligt sina tillgångar. Med Passat Alltrack har du alltid högre markfrigång, 4MOTION fyrhjulsdrift, flera körassistans- och säkerhetssystem samt en smidig automatväxellåda som gör dig redo för både vardagens körningar och helgens upptäcktsfärder. Just nu ingår både Safe Tech- och Executive-paketen, med massor av smarta funktioner. Är rena drömmen för tjänstebilsföraren eller familjen som söker körglädje och säkerhet i skön kombination med utrymme och framkomlighet.

Offroad. På riktigt.

Passat Alltrack är inte bara en förklädd Passat Sportscombi. Tröskelbreddarna är t.ex. klart förstärkande av terränglooken men de ska framför allt ta emot om man ger sig ut i terrängen. Nederkanten av trösklarna är försedda med effektfulla kromlister. De svarta skärmbreddarna är monterade för att skydda lacken mot grussprut om hjulen spinner loss i löst underlag. Passat Alltrack har förstärkta fjädrar och stötdämpare för att klara av hårdare körning i terräng och på dåliga vägar. För att klättra över dåliga vägar med potthål och stenar, svårframkomlig terräng och höga trottoarkanter har chassit höjts med ca 29 mm. Tillsammans med skyddande hasplåtar under bilen, fram och bak, klarar bilen tuffa utmaningar vid sidan av vägen.

Skönare utrustning med Executive Edition.

Nya Passat Alltrack förberedd för det mesta. Den ger dig helljus utan att blända, nödbromsar för hinder på vägen, håller avståndet och filen och kan delvis köra sig själv. I Executive Edition ingår dessutom navigation, 18 tums lättmetallfälgar, trådlös smartphonekoppling, eluppvärmd ratt, och mycket mer.

Executive Edition
Passat Alltrack TDI 190 DSG 4M Kampanjpris: 359 800 kr ord. 402 700 kr
Passat Alltrack TDI 240 DSG 4M GTS  Kampanjpris: 419 900 kr ord. 576 100 kr

Finns i fler utrustningsversioner

Kombinera komfort, flexibilitet, säkerhet, körglädje och utmärkt framkomlighet och du har Volkswagen Passat Alltrack. Den tilltalande designen, de tre motoralternativen, de smarta och säkerhetshöjande assistanssystemen samt modellens egenskaper vid tuffare vägval. Då levererar Passat Alltrack allt. Välj mellan Alltrack GT och Alltrack GTS samt flera utrustningstillval.

Välkommen in till oss, vi hjälper dig att hitta den bil som passar dina behov.

Fler kampanjer

Sök bland våra bilar och på Wayke.se

×