Ski Team Edition Kampanj. Appstyrd park.värmare och dragpaket 16 900kr (ord. 25 800kr)

Passat Sportscombi Executive R Edition

Ski Team Edition kampanj

Appstyrd parkeringsvärmare och dragpaket med dragkrok och backkamera.
Pris 16 900 kr (ordinarie pris 25 800 kr).

Med 4MOTION fyrhjulsdrift tar du dig fram tryggt och bekvämt på vinterns alla vägar, oavsett underlag och väglag.

Passat Sportscombi är en bil med toppmoderna innovationer, ypperlig komfort och överraskande mångsidighet. Passat Sportscombi är skapad för dig som gillar att sitta bakom ratten, som uppskattar komfort och körglädje, som kräver högsta säkerhet för maximal trygghet. 

Passat utrustad med Executive paket:

Nya Passat är mer uppkopplad än någonsin, nödbromsar för hinder på vägen, håller avståndet och filen och kan delvis köra sig själv.
Navigation är standard. Med Executive Edition får du dessutom ett helljus som inte bländar, R -Line designpaket, 18 tums lättmetallfälgar, eluppvärmd ratt, med mera. Och med 4MOTION fyrhjulsdrift tar du ett fast grepp om den svenska vintern.

Gott om plats för allas intressen i Volkswagen Passat.

Att välja bil för familjen och samtidigt kanske som tjänstebil innebär att många krav och önskemål ska uppfyllas. Passat Sportscombi är familjernas verkliga favorit med mycket hög komfort, som man oftast bara hittar i lyxbilar, och bjuder på ett stort och slukande bagageutrymme som räcker långt även när familjens semesterpackning ska lastas. För dig som förare är det svårt att hitta en bättre plats än i den ergonomiska och sköna ergoComfort-stolen. Dina passagerare har gott om plats för benen och alla sitter i bra säten. Climatronic-systemet bevakar att klimatet är perfekt i kupén, oavsett om det är 30 grader plus eller minus utanför. Underhållningen står Volkswagens breda urval av infotainmentsystem för. Alla resor med Passat Sportscombi blir en upplevelse för dig och dina passagerare.

R-line. Understryker sportigheten.

För den som vill ha det lilla extra och sätta sin egen prägel på bilen.

Våra Passat Sportscombi Executive R Edition

Passat Sportscombi TDI 190 DSG 4M GT Kampanjpris: 354 700 kr ord. 393 300 kr
Passat Sportscombi TDI 240 DSG 4M GTS

Fler kampanjer

Sök bland våra bilar och på Wayke.se

×