ID.3 Pro Performance 58 kWh batteri 204hk

Detta är ett unikt Svenstigserbjudande för företag.

Vi vill att det ska kännas enkelt och tryggt att äga en bil därför har vi tagit fram ett unikt Svenstigs businesserbjudande med allt inkluderat såsom försäkring, vinterhjul och service.

När är det egentligen läge att göra skiftet? Att byta till en helt eldriven bil? Om inte förr, så nu. För nu är ID.3 här, helt utvecklad för att ta till vara elbilens alla fördelar. Interiören är rymlig, den är komfortabel och tyst, säkerheten är hög, den erbjuder uppkoppling och assisterad körning på en ny nivå. Du kommer upp till 42 mil (enligt WLTP) på en laddning. ID.3 tillverkas också helt koldioxidneutralt.  

Laddning i hemmet

Att äga en elbil påminner en del om att äga en mobiltelefon. Du sätter den på laddning över natten och vaknar nästa dag med fulladdat batteri. Under dagen använder du bilen och håller ett öga på batterinivån (som du även kan kontrollera i din smartphone) och fyller på med ström när du känner att det behövs. Vi erbjuder givetvis ett flertal lösningar med laddutrustning och laddboxar för hemmet så att ditt elbilsägande ska bli så smidigt som möjligt.

Utrustad med:

Adaptiv farthållare Trådlös App-Connect
LED strålkastare Läderklädd multifunktionsratt, uppvärmbar, med touch-knappar
Navigationssystem Discover Pro med 10 tums pekskärm Lättmetallfälgar 18″
Bluetooth handsfree samt induktiv laddningsfunktion Vinterhjul

Vinterhjul ingår i Svenstigs Edition

Högkvalitativa Goodyear vinterhjul på alu.fälgar ingår. Du väljer om du vill ha friktion- eller dubbdäck.

*priser är exkl. moms och gäller tjänstebilar, miljöbonusen är schablonberäknad i månadskostnaden

Fler kampanjer

Sök bland våra bilar

×