Volkswagen T-Cross.

Volkswagen T-Cross är en ny SUV med de senaste säkerhetssystemen, lite mindre yttermått och ett stort och flexibelt inre. Perfekt för dig med skiftande behov och som vet att livet har fler sidor än en.

Förutom säkerhetssystemen, den avancerade tekniken och kvaliteten som du förväntar dig, kan du dessutom välja bland 35 färgkombinationer, elva olika fälgar och massor av inredningsalternativ. Allt för att få den nya bilen att passa just dig och din personliga smak.

Exteriör

En kompakt SUV-design. Nya Volkswagen T-Cross kombinerar en urban look med kraven både för staden och för landet. Med den funktionella designen är bilen med dig på små som stora äventyr.

Grundversionen ger dig en feel-good-känsla redan från start. Det flexibla lastutrymmet, klimatsystemet, Infotainmentsystemet och körassistanssystemen är bara några av egenskaperna som gör den till ett pålitligt flexibelt verktyg för dagens alla aktiviteter, samtidigt som körningen i sig är en upplevelse. Några fler exempel är det flyttbara baksätet, underhållningssystemet Composition Colour och en mängd system som hjälper dig köra bekvämt och säkert.

Interiör -gör den till din egen

Bilen erbjuder ovanligt mycket flexibilitet och frihet. Det gäller även utseendet. Med tillvalen designpaketen Black, Energetic Orange och Bamboo Garden Green kan du få din T-Cross att passa din egen personlighet.

Fem stjärnor i EuroNCAPS säkerhetstest

T-Cross nådde maximala fem stjärnor och rankas alltså som en av de säkraste bilarna i klassen.

Privatleasingalternativ:

T-Cross 1.0 TSI 95 hk 5 vxl:

36 mån 2 295 kr/mån

24 mån 2 595 kr/mån

T-Cross GT 1.0 TSI 115 hk 6 vxl DSG (automat) från: 2 695 kr/mån

Välkommen in så berättar vi mer.

Fler kampanjer

Sök bland våra bilar och på Wayke.se

×