T-Roc en fantastisk SUV.

Matcha din T-Roc med din personlighet.

Om du söker en bil med en uttrycksfull design, kvalitetskänsla in i minsta detalj och med en personlighet som passar dig, då ska du titta närmare på nya T-Roc. Du har mängder av möjligheter att ge den ett extra personligt uttryck.

En kraftfull personlighet. T-Roc.

Med T-Roc har du gott om frihet att påverka hur bilen upplevs. Till exempel finns de blankpolerade 17-tums lättmetallfälgarna Mayfield (standard) att välja i tre olika kulörer. Vad gäller bilens lack har du en stor mängd färgkombinationer att välja bland Kromade accenter understryker T-Rocs look. Du kan till exempel addera en kromdetaljer till den svarta grillen och till bakdelen. Både fram och bak har diffusern en silverfärgad ton.

När du kliver in i T-Roc möts du av upplysta inredningsdetaljer, läslampor fram och bak, och en bakgrundsbelysning som skapar en särskilt behaglig atmosfär. Du kan välja mellan fyra olika kulörer och utföranden för inlägget i instrumentpanelen.

Framstolarna finns även i de två versionerna av läderklädseln Vienna, båda med hög premiumkänsla. Och när du tagit plats i stolen har du med den smarta telefonuppkopplingen full kontakt med omvärlden när du är ute på vägarna. Tack vare USB-ingången och Bluetooth-uppkopplingen är det enkelt att spela musik från olika källor genom ljudsystemet och ut i T-Rocs högtalare.

När du kör långa sträckor är trötthetsvarnaren en viktig hjälp. Så snart det registrerar avvikelser från förarens normala rattrörelser, varnar systemet med ljudsignal och rekommenderar föraren att ta en paus.

Välkommen in. En magisk körupplevelse väntar.

T-Roc anpassad för svensk vinter.

Takbox med lasthållare ingår när du köper en fyrhjulsdriven volkswagen.
T-Roc TDI 150 4MOTION från 268 900 kr

T-Roc

Fler kampanjer

Sök bland våra bilar och på Wayke.se

×