Nytt och lägre pris på e-golf.

Men räckvidden är fortfarande upp till 23 mil och utrustningsnivån är hög.

Den har bland annat navigation, adaptiv farthållare som känner av omgivande trafik och bromsar automatiskt för hinder på vägen. Med privatleasing betalar du ingen kontantinsats, servicen ingår och du får allt på en månadsfaktura. Enkelt.

e-golf är roligare än du tror.

Oavsett om du tar korta turer in till stan eller vill åka lite längre så kan e-Golf ta dig så långt som upp till 231 km1 på en laddning. Du kan lita på att kilometrarna inte bara avverkas, de är roliga också. Som det brukar vara med Golf.

Från 0 till wow! på 4,2 sekunder.

Att köra på el verkar vettigt. Och det är kul också. Din e-Golf kommer upp till 100 km/h från stillastående på bara 9,6 sekunder. Upp till 60 km/h kommer du på 4,2 sekunder. Så säkra omkörningar kan du vara säker på.

Tack vare en effekt på 100 kW, vridmoment på 290 Nm och den sömlösa enstegs-växellådan får du en wow-känsla för varje gång du startar bilen.

När du bromsar får du dessutom tillbaka energi genom bromskraftåtervinningen.

e-golf och laddning.

Du har en laddstation hemma. Och tusen till på väg.
Du väljer hur och var du vill ladda din Golf.

Laddningstiden från ett vanligt eluttag är ungefär 17 timmar. En laddbox i hemmet behöver däremot bara lite mer än 5 timmar.

Det snabbaste alternativet är en publik laddstation, som kan ladda batteriet till 80% på bara 45 minuter (2) genom CCS-systemet tillgängligt för e-Golf.

(2) Laddningstider kan bli längre vid upprepad laddning med likströms-system.

Fler kampanjer

Sök bland våra bilar och på Wayke.se

×