Nya ID.5 – Elektrifierande kraft i ny form.

Beställ nya ID.5 idag!

Till våren kommer den första suv-coupén från Volkswagen. Nya ID.5 är helt elektrisk, kommer långt på en laddning, och har massor av utrymme för passagerare och bagage under den smäckra taklinjen. Den finns även i den fyrhjulsdrivna versionen ID.5 GTX. Oavsett vilken du väljer så hjälper vi dig att beställa din ID.5 redan nu. Välkommen.

Helt eldriven suv-coupé.

Ibland hör man uttrycket ”större inuti än utanpå”. Det stämmer bra på ID.5. Coupé-formen ger taket en sportigt smäcker linje. Därinnanför finns massor av utrymme för både passagerare och bagage. Och om du behöver lasta mer så finns dragkrok som tillval – ID.5 får dra upp till 1 ton.

100 % elektrisk. Upp till 54 mil mellan laddningarna.

Med ID.5 kommer du långt mellan laddningarna och räckvidden är lång även på vintern tack vare värmepumpen som är standard. Behöver du köra ännu längre snabbladdar du upp till 39 mil på 30 minuter. Elkostnaden per mil är låg, särskilt om du laddar hemma.

Hjälper dig att köra. Och trivas.

Vart du än ska ser de många funktionerna och uppkopplade möjligheterna till att det blir en trygg och trivsam resa dit. ID.5 hjälper dig med körningen, håller filen och avståndet, och nödbromsar om det behövs. Dessutom uppdaterar den sig själv med den senaste programvaran.

ID.5 GTX med elektrisk fyrhjulsdrift och dubbla elmotorer.

Om du föredrar fyrhjulsdrift så väljer du ID.5 GTX. Den har även dubbla elmotorer, vilket betyder gott om kraft och blixtrande accelerationer. Räckvidden är upp till 49 mil och du kan dra upp till 1,2 ton.

Priser:

ID.5 Pro Performance 77kWh, Från 549 900kr

Privatleasing från 5 495 kr* inkl. betalskydd 12 månader och service hela perioden

ID.5 GTX 77 kWh, Från 609 900kr

Privatleasing från 6 295 kr* inkl. betalskydd 12 månader och service hela perioden

*1000 mil/år, 36 månaders leasing, ingen insats.

Räckvidd ID.5 vid blandad körning 514 km (WLTP). Elförbrukning vid blandad körning 17 kWh/100 km och CO2-utsläpp 0 l/100km – 0 g/km (WLTP).

Fler kampanjer

Sök bland våra bilar

×