Volkswagen Tiguan Executive Edition* TSI 190 DSG

En suverän bil med 4MOTION fyrhjulsdrift som standard, bättre väggrepp, förbättrad stabilitet och ökad framkomlighet även när vädret är uselt eller underlaget besvärligt. Med 4MOTION får du dessutom mer körglädje och en svåröverträffad dragbil.

Takbox med lasthållare ingår.

Med 4MOTION fyrhjulsdrift tar du dig fram tryggt och bekvämt på vinterns alla vägar, oavsett underlag och väglag. Just nu ingår en takbox från Thule med lasthållare när du köper någon av våra fyrhjulsdrivna modeller. Allt för att du ska kunna ägna dig helhjärtat åt allt vintern har att bjuda på.

Tiguan *Executive Edition.

Med Executivepaketet får ni en skönare utrustning. Elmanövrerad bagagelucka, LED-strålkastare, 18 tum Kingston lättmetallfälgar, samt läderklädd och eluppvärmd multifunktionsratt. Dessutom ingår parkeringsvärmare.

Så mycket att upptäcka med din Tiguan.

Massor av nya upptäckter väntar dig. Med sina suveräna vägegenskaper och avancerade system, är nya Volkswagen Tiguan inte bara en bil som tar sig an äventyren med glans – den är ett magnifikt äventyr i sig själv. Den nya designen visar upp ett nytt, maskulint och elegant formspråk. Titta lite närmare på de eleganta detaljerna i exteriören. Men låt inte blicken stanna där – gå vidare och upptäck också alla de fantastiska designfinesser du hittar inne i kupén.

Hög kvalitet – in i minsta detalj.

När det gäller de tekniska lösningarna, uppfyller Tiguan det som designen redan talar om. Tillsammans erbjuder de många assistanssystemen, moderna tekniken och de flertalet uppkopplings- och anslutningsmöjligheterna ännu mer bekvämlighet och fördelar på alla dina resor.

Tiguan är en rymlig tuffing med stort hjärta som gör allt för att skydda sina passagerare och omgivning. I standardutrustningen ingår 4MOTION fyrhjulsdrift som håller dig på vägen och klassens bredaste säkerhetsfunktioner som skyddar såväl dig som dina passagerare och andra trafikanter. Dessutom kan Tiguan dra släp på upp till 2,5 ton.

Privatleasa din Tiguan.

Köp till vinterhjul vid privatleasing 389 kr/mån
Ingen kontantinsats – inget krav på handpenning för privatleasing
Inget ägande – efter avtalstiden lämnar du tillbaka bilen
Restvärde – ingen restvärdesrisk och du behöver inte oroa dig om bilens framtida värde
Månadsbetalning – du betalar en leasingavgift för nyttjandet baserad på hur bilen används, planerad körsträcka, avtalstid och bilmodell

Välkommen in!

Fler kampanjer

Sök bland våra bilar och på Wayke.se

×