Volkswagen Tiguan TSI 190 DSG

Med 4MOTION fyrhjulsdrift som standard ger det dig bättre väggrepp, förbättrad stabilitet och ökad framkomlighet även när vädret är uselt eller underlaget besvärligt. Med 4MOTION får du dessutom mer körglädje och en svåröverträffad dragbil. Även dragpaketet med backkamera ingår just nu.

Tiguan *Executive Edition:

Elmanövrerad bagagelucka Läderklädd eluppvärmd multifunktionsratt
LED-strålkastare Parkeringsvärmare
18 tum Kingston lättmetallfälgar Dragpaketet

Så mycket att upptäcka med din Tiguan.

Massor av nya upptäckter väntar dig. Med sina suveräna vägegenskaper och avancerade system, är Volkswagen Tiguan inte bara en bil som tar sig an äventyren med glans – den är ett magnifikt äventyr i sig själv. Designen visar upp ett nytt, maskulint och elegant formspråk. Titta lite närmare på de eleganta detaljerna i exteriören. Men låt inte blicken stanna där utan gå vidare och upptäck också alla de fantastiska designfinesser du hittar inne i kupén.

Tiguan är en suverän dragbil.

När det gäller de tekniska lösningarna, uppfyller Tiguan det som designen redan talar om. Tillsammans erbjuder de många assistanssystemen, moderna tekniken och de flertalet uppkopplings- och anslutningsmöjligheterna ännu mer bekvämlighet och fördelar på alla dina resor.

I standardutrustningen ingår 4MOTION fyrhjulsdrift som håller dig på vägen och klassens bredaste säkerhetsfunktioner som skyddar såväl dig som dina passagerare och andra trafikanter. Dessutom kan Tiguan dra släp på upp till 2,5 ton.

Fördelar med att privatleasa din Tiguan.

Ingen kontantinsats – inget krav på handpenning för privatleasing
Inget ägande – efter avtalstiden lämnar du tillbaka bilen
Restvärde – ingen restvärdesrisk och du behöver inte oroa dig om bilens framtida värde
Månadsbetalning – du betalar en leasingavgift för nyttjandet baserad på hur bilen används, planerad körsträcka, avtalstid och bilmodell

Privatleasing 24 månader 3 495 kr/mån

Välkommen in!

Fler kampanjer

Sök bland våra bilar och på Wayke.se

×