Amarok 4×4 V6- sista chansen.

Några Amaroker kvar för omgående leverans. Nu måste du bestämma dig inom kort om du är intresserad av en ny Amarok – en pickup som trivs lika bra i terrängen som på landsvägen.

Effektiva EU6-motorer

Amarok är en fyrhjulsdriven pickup med kraftfulla V6-motorer med bra prestanda och vridmoment. Välj TDI-motor på 204 hk (150 kW) eller med 258 hk (190 kW). Motorerna har BlueMotion Technology som bland annat innebär start/stopp-system. Motorerna har Bluemotion technology som standard, det inkluderar bromskraftåtervinning.

En pickup med personbilskänsla

Inuti kupén får man känslan av att sitta i en lyxig och bekväm personbil. Det är gott om utrymme och från förarplatsen finns flera viktiga funktioner lätt åtkomliga i multifunktionsratten.

Unikt flakutrymme

Med Amarok får du gott om utrymme mellan hjulhusen. Lastbredden på 1,222 mm tillåter att Europapallar lastas på bredden. Lastytan är 2,52 m2 och lastutrymmets sidor är 508 mm höga. Den praktiskt låga lasttröskelhöjden är 780 mm. I öppnat läge kan bakluckan belastas med 200 kg och fungerar som en förlängning av flakytan.

Fler kampanjer

Sök bland våra bilar

×