Ski Team Edition 4motion Värmare LED Ljusramp

Transportbilar – i samarbete med den svenska vintern.

Det svenska vädret är oberäkneligt. Inte ens våra härliga kalla vintrar får vara ifred för klimatets nycker. Ibland snöstorm, med vägar täckta av ett tjockt lager av det vita kristallerna. Vid andra tillfällen är det underkylt regn och blixthalka med temperaturer som parkerar runt nollstrecket. Med andra ord kan det vara skönt att ha fyrhjulsdrift som samarbetar med vintern eftersom vi aldrig kommer att rå på vädrets makter.

Caddy Ski Team Edition.

Nu har vi ett riktigt bra erbjudande till dig som vill ha ett skåp som är utrustat för våra svenska vintrar. Självklart har den 4MOTION fyrhjulsdrift och dessutom värmare så att du aldrig mer ska behöva börja arbetsdagen i en iskall bil. Vi har också försett den med multifunktionsratt, lackerade stötfångare, spegelhus och dörrhandtag, lättmetallfälgar och ljus-och siktpaket. Plus en del annat smått och gott. Motorn finns som 122 hk TDI manuell och 150 hk TDI DSG automatlåda.

Caddy Ski Team Edition 2.0 TDI 122 hk 4M man. Från 219 200 kr, 1.820:–/mån* exkl moms.

Transporter Ski Team Edition

Nu har du möjligheten att välja en skåpbil som är färdigutrustad för våra svenska vintrar. Transporter Ski Team Edition är utrustad med 4MOTION fyrhjulsdrift, en nödvändighet när snö och halka täcker våra vägar. Börjar du din arbetsdag mitt i smällkalla vintern kommer du också att värdesätta den programmerbara parkeringsvärmaren med fjärrkontroll. Den har också multifunktionsratt, ljus-och siktpaket och mycket mer. Motorn är en 150 hk TDI. Finns med manuell växellåda och DSG automatlåda.

Transporter Ski Team Edition 2.0 TDI 150 hk 4M man. Från 345 500 kr,  2.870:–/mån* exkl moms.

*Volkswagen Leasing exkl moms 36 mån, 1 500 mil/år, 30% särskild leasingavgift, 47% restvärde, rörlig ränta baserad på VWFS basränta (jan 2019).

Fler kampanjer

Sök bland våra bilar och på Wayke.se

×