Rekonditionerare till Audi Halmstad

Bilvårdare/bilrekonditionerare/Inbytestestare till Svenstigs Bil AB i Halmstad

Vill du jobba med ett av bilvärldens mest attraktiva varumärke? Vill du jobba i ett starkt team med härlig laganda? Då har vi något för dig!

Till Svenstigs Bil AB i Halmstad söker vi bilvårdare/bilrekonditionerare/inbytestestare. Dina arbetsuppgifter kommer vara alltifrån enklare rengöring till mer avancerade åtgärder som polering och lackförseglingar. Du kommer även att genomföra leveransservice/iordningsställande av nya bilar samt utföra inbytestester där din uppgift är att bedöma skicket på bilen inför värdering.

Du jobbar med både övriga tekniker på verkstaden och med försäljningsavdelningen i ett tätt samarbete för att se till att överträffa kundens förväntningar. Du behöver vara noggrann, kvalitetsmedveten och givetvis ha ett stort intresse för bilar, samt ha servicekänsla och kundfokus.

Det är meriterande om du har jobbat med rekonditionering eller inbytestest tidigare. Vi ser även gärna att du har någon form av teknisk erfarenhet och ett stort bilintresse. Men det viktigaste för oss är att du är samarbetsvillig, kundfokuserad och kan tänka dig att hjälpa till där det behövs.

En förutsättning för jobbet är att du har B-Körkort med manuell behörighet, god datorvana samt behärskar svenska & engelska i både tal & skrift.

 

Vi på Svenstigs

Vi erbjuder en familjär atmosfär, där vi sätter kunden i fokus. Vi bygger vår verksamhet på långsiktiga och starka kundrelationer och ger kunden det bästa bilägandet genom professionell kundservice och trevlig miljö. Läs gärna mer om vilka vi är på www.svenstigs.se

 

Känner du igen dig? Välkommen att söka!

Har du frågor? Slå en signal eller skicka ett mail till Servicechef Emil Lorentsson, tel: 035- 767 76 25 emil.lorentsson@svenstigs.se. Om du hellre vill komma och besöka oss är du givetvis välkommen.

 

Ansökan

Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande, men senast 2024-02-29. Ansökan skickas till jobb.svenstigs@svenstigs.se. Tveka inte att ansöka även om du inte har det perfekta CV:t, det viktigaste är att vi kan få se vilka tidigare erfarenheter du har. Välkommen med din ansökan!

 

Svenstigs Bil AB är auktoriserade återförsäljare av Audi, Volkswagen och Skoda personbilar, och Volkswagen transportbilar. Vi finns representerade på flera orter. Huvudkontoret finns i Värnamo och övriga orter som vi finns på är Gislaved, Smålandsstenar och Halmstad. Förutom försäljning driver Svenstigs även en komplett servicemarknad för samtliga märken vi är återförsäljare för, samt för Seat personbilar. Totalt har Svenstigs ca 150 anställda.