HR Chef

Vi samarbetar med VEM i denna rekrytering

Vi söker en självständig och driven HR-chef till Svenstigs Bil AB med uppdrag att leda och utveckla en modern och affärsnära HR-funktion i en bransch som präglas av ständig förändring.

Om tjänsten

I rollen som HR-chef kommer du att få ett helhetsansvar för HR och därmed en viktig roll i att driva och utveckla HR-arbetet för att matcha verksamhetens nuvarande och framtida utmaningar. Du kommer att verka på både strategisk, taktisk och operativ nivå med ansvar för att utveckla, förankra, implementera och följa upp HR-processer så att de stödjer verksamheten och dess mål. Som HR-chef på Svenstigs Bil verkar du verksamhetsnära och proaktivt för att säkerställa det strategiska HR-arbetet för verksamheten framåt. En viktig del i rollen är att stötta och coacha verksamhetens chefer i frågor rörande ledarskap och medarbetarskap samt frågor kring policies, rutiner, arbetsrätt, rekrytering, onboarding och företagskultur. Du kommer att arbeta fokuserat med Employer Branding och Talent Management utifrån målet om att bli branschens bästa arbetsgivare!

Om dig

Vi söker dig som har bred erfarenhet av HR-arbete, både på en strategisk och operativ nivå. Du är van vid att verka verksamhetsnära och proaktivt driva HR utifrån verksamhetens övergripande mål. Erfarenhet av ledningsgruppsarbete är meriterande. Du är trygg och självständig i din roll med ett gediget intresse av att utveckla och samverka med människor. Att driva och implementera processer sett till att attrahera, rekrytera, introducera, utbilda och behålla medarbetare motiverar dig.

Du är målinriktad, förtroendeingivande och motiverar andra med ditt engagemang för att driva affärsnära HR-frågor till goda resultat. Du har en god förmåga att bygga relationer på alla nivåer och trivs med att arbeta tvärfunktionellt.

Bra att veta

Placeringsort är Värnamo. Du kommer att rapportera till VD och du ingår i ledningsgruppen.

Ansök

För denna tjänst tillämpar vi löpande urval, dock önskar vi din ansökan senast den 18 september.

Ansök här

VEM är VEM

VEM är ett utvecklingsorienterat konsultföretag som erbjuder högkvalitativa tjänster inom rekrytering och interimslösningar av ledande befattningar.

Svenstigs

Svenstigs vill finnas nära sina kunder lokalt och vara lyhörda för kundernas behov. Vi strävar efter att alltid ha de mest kompetenta, engagerade, handlingskraftiga och servicefokuserade medarbetarna samt arbeta tätt tillsammans med tillverkare, kunder och leverantörer. Vi gör det jobb som krävs för att alltid vara beredda på nya utmaningar och möjligheter.

Svenstigs affärsidé är: Med engagemang, glädje och ärlighet löser vi människors behov av rörelse och ger dem en bättre vardag. Det är inte bara en slogan eller ett löfte till kunden, det är en bakomliggande filosofi som omfattar hela verksamheten. Vi är ett familjeägt företag som grundades 1929 av Wilhelm Svenstig. Idag drivs företaget av tredje generationen genom Anna och Karin Svenstig.