Vi söker skaderådgivare till vårt Skadecenter i Värnamo.

Vi har ett av landets modernaste bilskadecenter. Här arbetar bilplåtslagare, billackerare och bilplastreparatörer med bästa tänkbara utrustning och med ett gemensamt mål – att återställa bilar efter skador. Vi gillar såklart bilar men även människor. Är du lik oss i det fallet? Gillar du att vara en del i ett glatt team där alla hjälps åt, då är du en given spelare i vårt team.

Är våra värdeord GLÄDJE, ENGAGEMANG och ÄRLIGHET något som tilltalar dig?

 

Skaderådgivare.

Som skaderådgivare hos Svenstigs Bil är du ansiktet utåt och den första personen våra kunder möter i kundmottagningen, i telefon eller i våra digitala kanaler. Vi söker dig som är en god administratör och som drivs av att ge personlig service. Låter det intressant? Vi hoppas det!

Som skaderådgivare på Svenstigs Bil är du en nyckelperson i relationen till våra kunder. Du ser till att alla kunder får ett tryggt och trevligt första bemötande samtidigt som du växlar mellan flera olika arbetsuppgifter och administrativa system. Du ansvarar för kundens upplevelse genom lyhördhet, noggrannhet, kommunikation, glädje och engagemang.

Exempel på arbetsuppgifter: 

  • Kundmottagning
  • Utföra skadebesiktning med kund
  • Göra kalkyl i cabas och planera in reparationen
  • Ansvar för att kommunikation, överenskommelser och deadlines med våra kunder upprätthålls
  • Fakturering

Vem är du?

Vi söker dig med stort kundfokus som tidigare har erfarenhet från arbete inom liknande branscher. Erfarenhet av bilreparationer är självklart ett stort plus. Vi tror att du är helt rätt för den här tjänsten om du är en positiv person som levererar service av högsta klass i alla lägen. Du trivs i en tjänst där dina arbetsdagar varierar och där tempot ofta är högt. Hos oss jobbar vi aktivt för att nå uppsatta mål. Med struktur och noggrannhet navigerar du med enkelhet mellan olika arbetsuppgifter och system utan att tappa kvalitet. Därtill uttrycker du dig väl i svenska i både tal och skrift. På Svenstigs Bil arbetar vi som ett team och välkomnar dig som en ny viktig spelare i vårt team!

Vad vi erbjuder dig: 

Som medarbetare hos oss får du en gedigen introduktion samt utbildning. Det finns många möjligheter till utveckling i ditt arbete genom ett brett ansvarsområde. Vi erbjuder dig ett roligt och fartfyllt jobb hos en av Sveriges  modernaste bilskadecenter. Här arbetar skaderådgivare, bilplåtslagare, billackerare och bilplastreparatörer tillsammans i team. Vi har bästa tänkbara utrustning och vårt gemensamma mål är nöjda kunder. Du blir dessutom en del av ett härligt gäng med bra sammanhållning.

Placeringsort:

Placering är på Svenstigs mycket representativa Skadecenters anläggning i Värnamo.

Arbetstid:

Arbetstiden är dagtid vardagar. Du ingår i ett team med 2 servicerådgivare och är underställd Verkstadschefen.

Frågor och funderingar?

I den här rekryteringen samarbetar Svenstigs Bil AB med FSK Group AB. Ansvarig rekryterare är Alexandra Pettersson, 070-5655673.

Vi hanterar ansökningar löpande och kommer kalla till intervjuer under ansökningstiden. Vi ser fram emot din ansökan!

 

 

Varaktighet/Arbetstid

Tillsvidare eller provanställning/heltid

Lön/förmåner

Fast månadslön enligt kollektivavtal