Tekniker till Värnamo och Gislaved

Vi söker Tekniker till Värnamo och Gislaved.

Vill du jobba med några av bilvärldens mest attraktiva varumärken? Vill du jobba i ett starkt team med härlig laganda? Gillar du affärsmannaskap och utveckling? Vill du jobba där din kompetens och kundservice ger avtryck?
Då har vi något för dig!

Vi på Svenstigs Bil.

Vi erbjuder en familjär atmosfär, där vi sätter kunden i fokus. Vi bygger vår verksamhet på långsiktiga och starka kundrelationer och ger kunden det bästa bilägandet genom professionell kundservice och trevlig miljö.
Vi söker nu Tekniker till ett spännande arbete i en stark organisation
Du kommer att representera några av bilvärldens mest attraktiva varumärken – Audi, Volkswagen, ŠKODA och SEAT. Till Svenstigs moderna verkstäder i Värnamo och Gislaved söker vi tekniker med utbildning och erfarenhet. Som tekniker utför du service, reparationer och felsökning.

Du som söker.

Affärsmannaskap, kvalitetsmedvetenhet och kundnöjdhet är självklara värderingar för dig. Med social förmåga och positiv inställning bidrar du till att bygga ett starkt team med högsta servicegrad. Du erbjuds en arbetsplats med det senaste inom bilteknik samt goda utvecklingsmöjligheter i ett växande och satsande företag.
Du gör det lilla extra för att varje kunds förväntningar ska överträffas. Du är en lagspelare men är också självgående och initiativtagande. Du förstår vikten av att kunna prioritera och arbeta strukturerat. Du har hög servicekänsla och sätter kunden i fokus.

Känner du igen dig? Välkommen att söka!

Ansök redan idag.

Har du frågor? Slå en signal eller skicka ett mail till Servicemarknadschef Emil Gadd: emil.gadd@svenstigs.se, så lovar vi att besvara dina funderingar så snart vi kan.

Ansökan.

Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Märk din ansökan med aktuell tjänstgöringsort.
Ansökan skickas till emil.gadd@svenstigs.se eller via formuläret nedan.

Välkommen med din ansökan!