Lifestylekvällar på Svenstigs Bil.

Stig in i våra förvandlade bilhallar, lyssna till ljuv livemusik, inspireras av Andréa Brändström, se vårens trender, smaka på lyxigt hembakat och mingla med härliga människor,

– upplev de bästa av aprilkvällar som kommer ger dig inspiration!

Onsdagen den 11 april och torsdagen den 12 april är det dags för Lifestylekvällar på Svenstigs Bil. Kicka igång våren genom att mingla med andra och lyssna till inspirerande Andréa Brändström. Det är ett perfekt tillfälle för dig som vill inspireras, se vårens trender inom mode & inredning och vill mingla med människor.

Andréa Brändström – författare och vinnare av Hela Sverige bakar.

Under kvällen kommer du kunna lyssna till författaren, bagaren och entreprenören Andréa Brändström som under 2017 vann Hela Sverige bakar samt gav ut bakboken “Från fika till fest“.
Det som började som en avlägsen dröm håller nu på att bli verklighet. Andréa har bakat sedan barnsben men gjorde ett uppehåll då hennes karriär som gymnast tog upp majoriteten av hennes tid. 10 år som elitgymnast gjorde att hon utvecklade en målmedvetenhet och ett fokus som är de perfekta ingredienserna för att driva företag. Nu har Andréa gjort verklighet av det hon velat göra länge genom att starta upp sitt företag “Fikerian”. Hör henne berätta sin historia.

Och givetvis bjuds du på något gott från ”Fikerian” till kaffet.

…..

Övriga partners som förgyller kvällarna:

Det är alltid lika spännande att  få se vad experterna inom sina områden ser i kristallkulan. Vi har bjudit in aktörer som ger oss tips på fina bordsdukningar, attraktiva färgval till hemmet och visar vilket mode som är helrätt.

Gislaved: Mio Möbler, August Pettersson, Önska Gislaved, Liza DesignKvantum Gislaved,  Eemils Kafferosteri, Livemusik med Johanna Lindbergh

Värnamo: Mio Möbler, Jehrens Färg, Skomakeriet Hans Pettersson, Synsam, Fribergs, Blomsterhörnan Kvantum Värnamo,  Eemils Kafferosteri, Livemusik med Johanna Lindbergh

Jonas Gallneby är moderator.

Vi är många som vet vem han är. Alla som sett Jonas på scenen förstår att han älskar att vara där. Det är inga tvivel om att det kommer att bli mycket energi och glädje under kvällen.

…..

11 april kl 18:30  i Värnamo
12 april kl 18:30 i Gislaved

…..

Program för kvällen.

18:30 Välkomstbubbel med tilltugg till skön livemusik med Johanna Lindberg
19:00 Alla hälsas Välkomna av Svenstigs och Jonas Gallneby
Hör Andrea berätta sin inspirerande historia
19:30 Vi tar tempen på vårtrenderna, minglar och får något gott att tugga på.
20:00 Andréa visar hur man dekorerar tårtor
Ca 20:15 Provsmaka Andreas bakverk och njut av Eemils nyrostade kaffe till.

Tiderna är ca-tider. Vi bjuder på enklare mat från Kvantumköket och givetvis har Andrea med sig smakprov från hennes bok ”Från fika till fest”.

Eventet är kostnadsfritt och vi välkomnar alla.

Behöver du få en extra boost, ska du komma och låta dig ryckas med i någon av våra Lifestylekvällar.

Sök bland våra bilar och på Wayke.se

×