Mim Andersson ny vd på Svenstigs Bil.

Mim Andersson har anställts som vd för Svenstigs Bil AB och tillträdde tjänsten den första september. Mim har mer än 20 års erfarenhet från Elmia, ett av nordens största mäss- och mötesföretag, där hon har haft ett flertal chefsposter bland annat t.f. vd, divisionschef och affärsområdeschef. Mim har varit ordförande i samarbetsorganisationen Stora Möten och styrelseledamot i Destination Jönköping. Hon har även varit arbetande styrelseordförande för en IT-kedja med uppdrag att ta fram strategier för koncernen och öka lönsamheten.
—Mim har en lång erfarenhet av ledarskap från olika positioner i näringslivet. Hon är drivande, strukturerad och resultatinriktad, säger Anna Svenstig, styrelseordförande och en av ägarna till Svenstigs Bil AB. Vår vision är att skapa ett långsiktigt, hållbart och lönsamt företag med lokalt engagemang och samhällsansvar där vi nyttjar de möjligheter vi har i våra kompetenta medarbetare och de spännande produkter vi representerar. Mims kompetens och bakgrund ger oss goda möjligheter att utveckla Svenstigs och möta de utmaningar som branschen står inför.
— Nästa år firar Svenstigs Bil AB 90 år. Vi har en lång tradition och glädje i det vi gör. Jag är övertygad om att Mim kommer att lyfta Svenstigs ytterligare och ser fram emot att få jobba tillsammans med henne, fortsätter Anna.
— Det ska bli oerhört roligt att få verka i ett fint företag med starka värderingar, bra vision och globala varumärken på lokala marknader. Det är med stor respekt och engagemang som jag åtar mig detta uppdrag som VD för Svenstigs Bil AB. Mitt fokus initialt kommer att vara att lära känna verksamheten, medarbetare, kunder och agenturer. Tillsammans tar vi sikte på vår väg framåt. En fantastisk utmaning i en spännande bransch, säger Mim Andersson.
Om Svenstigs Bil AB. Svenstigs Bil AB är ett familjeföretag i tredje generationen och verkar som återförsäljare inom Volkswagen-gruppen. Vi säljer och servar Audi, Volkswagen och Skoda personbilar, Volkswagen transportbilar och Scania lastbilar och bussar. Företaget finns i Värnamo, Gislaved, Smålandsstenar och Halmstad. Vår ambition är att ”bra bilägande börjar hos oss” och vi vill möta kunden genom hela bilägandet och göra det lätt och roligt att äga och använda bilen.

Kontaktuppgifter:
Anna Svenstig
anna.svenstig@svenstigs.se
0370-20501

Mim Andersson
Mim.andersson@svenstigs.se
0370-20551

Sök bland våra bilar och på Wayke.se

×