Väntan är över! Nu är äntligen Audi e-tron här.

Nu är Audi e-tron här och vi kan påbörja ett nytt blad i historieböckerna. Äntligen finns det en elbil som är en fullstor SUV med quattro® och kompromisslös komfort. De två elmotorerna och den elektroniska fyrhjulsdriften ger fantastisk prestanda och följsam styrning och det stora högspänningsbatteriet ger lång räckvidd.

Rejäl räckvidd med Audi e-tron.

Med Audi e-tron kan du köra upp till 417 km utan att behöva stanna för att ladda. Oavsett om du accelererar från stillastående eller inleder en omkörning på motorvägen känner du hur effekten på 265 kW slår till direkt. Med en ny generation av quattro i kombination med det elhydrauliskt integrerade bromsstyrsystemet utnyttjar e-tron den maximala potentialen för rekuperation, det vill säga återanvändning av bromsenergi. Det spelar en viktig roll i den långa räckvidden som e-tron erbjuder och måste upplevas.

Digitala hjälpredor i Audi e-tron.

Tack vare Audi connects e-tron-specifika tjänster behöver du inte oroa dig över saker som kvarvarande räckvidd eller närmaste laddningsstation. Med den inbyggda navigationen eller genom myAudi (online-portalen och appen) kan du planera den kommande dagen där det passar dig bäst. E-trons ruttplanerare beräknar den mest effektiva rutten för dig, inklusive alla nödvändiga stopp för att ladda. Den intelligenta tekniken låter dig som kör fokusera på trafiken. Viktig information och meddelanden visas i Audi Virtual Cockpit och i infotainment-systemet MMI Navigation Plus. E-trons olika förarassistanssystem garanterar din säkerhet.

Ett kraftfullt budskap.

Tack vare det imponerande frontpartiet hos Audi e-tron kommer du att lämna ett bestående intryck i backspegeln på bilen framför. Ett av de mest iögonfallande elementen är den åttakantiga kylargrillen med enkel ram och vertikala linjer. 

Vi har den hemma i våra hallar och för provkörning i Värnamo och Halmstad. Självklart ska du komma till oss för att uppleva Audi e-tron.

Välkommen till framtiden.

Sök bland våra bilar och på Wayke.se

×