Svenstigs Bil bjuder in till en helkväll i Alandsrydsbacken Värnamo.

Ta liften till toppen och prova Värnamos nya flowiga nedfart.

Svenstigs bjuder dig och din familj till en riktigt häftig och händelserik cykel- och bilkväll.

När: måndag 27 september
Tid: klockan 17:30-ca:19:30
Var: Alandsrydsbacken Borgen Outdoor Värnamo

Vi bjuder på liftkort, kvällsfika, guidad cykelrunda, lånecykel till barn och självklart visar vi våra senaste modeller och fina bilar. Passa på att fråga allt du vill veta om elbilar, laddning, tillbehör, däck. vi har experter på plats. Helt klart en kväll du inte vill missa! Anmäl dig/er redan idag nedan eller här.

Värnamos nya flowled är ca 800 meter cykelled nedförs. Den är byggd så att du som är relativt ny men kan hantera en cykel ska kunna ta dig ner och den kan även vara utmanande för dig som gillar hopp och dropp. Riktigt roligt nedförs och skönt att kunna ta liften till toppen!

Barncyklar för utlåning.

Vi har ett antal barncyklar (20″ och 24″) för utlåning till de som vill prova på MTB. Vi turas om att cykla, men tag med er egen hjälm.

Svenstigs visar elbilar.

Vi har hela vårt elbilsutbud och många elbilsexperter på plats som gärna pratar elbil, laddning med mera.
Även däckleverantören Goodyear är med oss under kvällen samt visar vi de senaste tillbehören från Thule. Så den här kvällen är givetvis trevlig även för dig som inte cyklar.

Välkomna, anmäl er nedan eller här!

Anmäl till cykelkväll här.

I anmälan anger du hur många ni kommer, om ni vill låna barncyklar om du vill följa med på guidad cykelrunda (bara för vuxna).

Gå till anmälan

Sök bland våra bilar

×