Svenstigs öppnar ny Audi-anläggning i Halmstad – först med VR-teknik i Sverige.

Den 1 september är det invigning av en helt ny bilåterförsäljare i Halmstad. Svenstigs bil från Värnamo har investerat 60 miljoner i en toppmodern Audi-anläggning i Flygstaden. Svenstigs blir även först ut av de svenska Audi-handlarna med att erbjuda virtual reality i bilhallen. Med VR-tekniken kommer bilköparna att kunna designa och uppleva sin egen bil helt digitalt i bilhallen.

Svenstigs bil, med bas i Värnamo, öppnar i helgen en helt ny Audi-anläggning i Halmstad. I den toppmoderna anläggningen på 2800 kvm ryms både försäljning och verkstad med ca 15 anställda och 12 bilar i utställningen. Investeringen på 60 miljoner kronor inkluderar även satsningar på helt ny teknik. Jonas Carpvik, VD för Svenstigs berättar:

– Vi ser en stor potential i Halmstad och har investerat därefter. Förutom att vi kommer att sälja Audis breda modellprogram med de exklusiva RS-modellerna, har vi satsat på att vara redo för framtiden. Nästa år lanseras helt eldrivna Audi e-tron och vi är redan nu förberedda med en snabbladdare på plats.

Även bilbranschen blir allt mer digital med uppkopplade bilar och digitala hjälpmedel. Svenstigs är först ut bland de svenska Audi-återförsäljarna med att erbjuda VR-tekniken i bilhallen.

– Med VR-glasögonen kan våra kunder konfigurera och se sin egen bil från både in- och utsidan precis som de vill ha den. Idag finns ett oändligt antal valmöjligheter när det gäller tillval. VR-tekniken gör det betydligt enklare för kunden att designa sin egen bil.

Men det är inte bara i försäljningshallen som Svenstigs använder modern teknik för att göra det enklare för kunderna. Med tjänsten Audi ServiceCam kommer verkstadsbesöken att filmas och skickas till kunderna som en bekräftelse på vad som gjorts och vad som behöver göras.

– Vår målsättning och vårt fokus är att skapa en Audi-upplevelse i absolut toppklass för våra kunder, oavsett om det gäller vid köp eller ägandet. Med Audi ServiceCam blir vi mer transparanta och det blir enklare och tryggare för kunden, avslutar Jonas Carpvik.

Svenstigs Halmstad har publika invigningsdagar den 2-3 september.
Adress: Olofsdalsvägen 47, 302 41 Halmstad.

Sök bland våra bilar och på Wayke.se

×

Sök bilar

Boka service

Kampanjer

Scania