Vi flyttar till en tryggare bilmarknadsplats.

Vi vill att det ska vara lika kul att köpa bil som att drömma om den. Från och med 1 mars hittar du därmed alla våra nya och begagnade bilar på Wayke.se. Hitta din drömbil genom att kika in på Wayke redan idag: Till våra bilar

Våra bilar finns också på vår hemsida där du kan klicka hem din drömbil direkt: Handla direkt

Hösten 2016

Allt fler bilaffärer görs på internet, men inte alltid med den trygghet och säkerhet som säljare och köpare kan förvänta sig. För oss inom Sveriges bilhandlare och MRF (Motorbranschens Riksförbund) är det hög tid att ta vårt ansvar. Och vi ställer oss frågan: Hur skapar man en digital kundupplevelse i världsklass?

Hösten 2017

Exakt 363 dagar efter att den första tanken föddes ser en ny digital marknadsplats för bilar dagens ljus. Med Wayke får Sverige en bättre andrahandsmarknad där både köpare och säljare kan känna sig trygga och få möjlighet att göra bra bilaffärer.

Med Wayke vill vi inom Sveriges bilhandlare och MRF ge säljare förutsättningar till tidigare dialog och bättre relation med potentiella kunder. Det ger möjlighet till snabba och enkla avslut. Vi vill också hjälpa köpare att hitta kontrollerade och bra bilar från seriösa säljare. Vi vill helt enkelt att det ska vara lika härligt att köpa bil som att drömma om den.

Skaffa Wayke-ID, så får du tillgång till alla digitala tjänster som underlättar din bilaffär. Skaffa ditt ID här!

Vi ses på Wayke!

Sök bland våra bilar och på Wayke.se

×