Däck- och tillbehörsansvarig med fokus på försäljning.

Vi söker dig som vill driva och utveckla vår satsning inom däck och tillbehör till nya nivåer!

Du är målfokuserad med affärssinne och servicekänsla!

Vi.

Vi på Svenstigs Bil erbjuder en familjär atmosfär, där vi sätter kunden i fokus. Vi bygger vår verksamhet på långsiktiga och starka kundrelationer. Vårt mål är att ge kunden den bästa lösningen på sitt bilägande genom professionell kundservice och kundupplevelse. Vi erbjuder dig ett stimulerande arbete i en framgångsrik och stark organisation.

I linje med Svenstigs Bils målsättning att alltid erbjuda det bästa bilägandet, görs nu en satsning inom däck och tillbehör, vilket bland annat innebär byggandet av ett nytt stort däckhotell i Värnamo. Det är ett affärsområde med stor potential som bolaget väljer att investera i och vi söker nu nyckelpersonen som får ansvaret att driva försäljningen och utveckla verksamheten i en samordnande roll som berör alla våra anläggningar.

Arbetet.

Rollen innebär att du planerar verksamheten och genomför säljaktiviteter, vilket förutsätter en god samarbetsförmåga med övriga avdelningar och ett proaktivt förhållningssätt. Din arbetsdag blir varierande och förutom att driva affärsområdet är du en lagspelare som stöttar organisationen på servicemarknad. Rollen innebär mycket kundkontakter och bearbetning av både nya och befintliga kunder.

Vi ger dig möjligheten att utveckla ett viktigt affärsområde för Svenstigs Bil AB. Ditt primära ansvar blir att driva och utveckla verksamheten med fokus på ökad försäljning och lönsamhet i däck- och tillbehörsaffären. Det innefattar bland annat ansvar för kampanjer, proaktiva säljaktiviteter och inte minst egen försäljning.

Vem är du?

Vi tror att du har en framgångsrik bakgrund inom sälj och service och att du söker en roll som ger dig möjligheten och ansvaret att utveckla en viktig affär. Du kombinerar egenskaper som driv, samarbetsförmåga, struktur och glädje. Ditt relationsskapande sätt gör dig till en säljare med förmågan att bygga långsiktiga och värdeskapande kundrelationer. Vår arbetsmiljö digitaliseras mer och mer, du trivs i en miljö som ser fördelar med moderna system.

Självklart är branscherfarenhet en fördel, men vi ser framförallt positivt på din vilja att driva affärer och kundnöjdhet på ett sätt som vinner i längden.

Är du personen vi söker? Är du den aktiva säljaren som söker en nyckelroll i Svenstigs lagbygge? Då, ser vi fram emot din ansökan!

Placeringsort

Värnamo

Varaktighet/Arbetstid

Tillsvidare heltid

Ansökan.

I denna processen samarbetar Svenstigs Bil AB med Finnveden Säljkraft AB.

Ansök på www.finnvedensaljkraft.se

Ansökningsdag 2021-03-19 .

Har du frågor kontakta Johan Sandahl, på tel: 0370-302501

Välkommen med din ansökan.

I denna processen samarbetar Svenstigs Bil AB med Finnveden Säljkraft AB.

Ansök här

Sök bland våra bilar

×