Scania söker lastbilsmekaniker till Värnamo.

IT STARTS WITH YOU.

På Scania på Svenstigs Bil i Värnamo behöver vi utöka med mekaniker för att möta våra kunders behov och söker nu dig som känner att du vill fortsätta att utvecklas inom mekanikeryrket.

Vi söker dig som idag jobbar som bilmekaniker/fordonsmekaniker eller annan fordonsbakgrund som gillar att jobba med fordonselektronik och felsökning digitalt. Du har ett brinnande intresse för fordon och teknik och vill arbeta i en omväxlande roll som fordonsmekaniker med inriktning på professionella fordon som lastbil och buss. Målet är att alltid fånga upp kundernas behov för att på bästa sätt kunna förbättra och utveckla deras verksamhet.

Vi erbjuder

Att arbeta som mekaniker är ett varierande arbete i våra moderna serviceanläggningar i Värnamo och Smålandsstenar. Du får möjligheten att jobba med det senaste inom fordonsteknik och möjlighet att arbeta med de främsta märkena vad det gäller teknisk utveckling. Vi satsar löpande på utbildning och kompetensutveckling, vilket ger dig goda utvecklingsmöjligheter i ett starkt, växande och nysatsande företag.

Vi söker dig

Du gillar utmaningar, är en problemlösare och har god känsla för kvalité. Vidare tror vi också att du är en effektiv och kundorienterad lagspelare som bidrar till en härlig teamkänsla och gemenskap.
Är du en person med känsla för kvalité, noggrannhet och som alltid har kunden i centrum, då kan du vara vår nästa mekaniker.

Svenska i tal och skrift är ett krav.

Löpande urval. Urvalsarbetet kommer att ske löpande varför du är välkommen med din ansökan och CV så snart som möjligt.

Vill du veta mer kontakta:
Sektorchef Robert Ljungskog, tel.nr: 0370-205 30, e-post: robert.ljungskog@svenstigs.se.

Varaktighet/Arbetstid: Tillsvidare heltid
Lön/förmåner: Fast månadslön enligt kollektivavtal

Ansökan skickas till:
Välkommen med din ansökan, CV och personligt brev till sektorchef Robert Ljungskog på e-post: robert.ljungskog@svenstigs.se

Vi tillämpar löpande urval. Ansök senast 2019-04-30. Ansökningarna behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före ansökningstiden löpt ut.

Varmt välkommen till oss på Svenstigs Bil och Scaniafamiljen.

Sök bland våra bilar och på Wayke.se

×