Försäljningschef Begagnat

Är du rätt person? Kan vi erbjuda en dynamisk och spännande roll. Här är jobbet som ger dig möjligheten att påverka ett avgörande affärsområde för Svenstigs Bils framgång.

Nu förstärker Svenstigs sin försäljningsorganisation med en nyckelroll för företagets framgång. Som Försäljningschef – Begagnat, får du förtroendet att driva och utveckla företagets begagnataffär. Affären kan påverkas och paketeras av Svenstigs och idag nästan lika stor som företagets nybilsförsäljning.

Om tjänsten

Det kräver en hög grad av affärsmässighet och en entreprenöriell ådra för att bygga ett attraktivt erbjudande och en effektiv process som skapar lönsamhet. Förutom att driva processerna och ansvara för totalaffären, blir det helt avgörande att du har en ständig omvärldsbevakning. Genom att vara lyhörd och nära marknaden kan du identifiera affärsmöjligheter som är värdeskapande för Svenstigs och möjliggör en trygg hantering av stora volymer som behöver marknadsanpassas och värdejusteras för att vara aktuella.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Ansvarig för vår interna process för begagnade bilar. Från värdering och inköp till färdigställande för försäljning.
Inköp av bilar via Trading eller kunder som ska köpa bil av Svenstigs m.fl.
Ansvarig för värdering av inköp
Koordinering och kontroll av ledtiderna internt i begagnataffären
Driver företagets riktlinjer för försäljning, struktur, system, bruttovinster och omsättningshastighet när det gäller begagnat.
Driva paketeringen av begagnataffären
Ansvarig för partiförsäljning av begagnade bilar till bilhandlare
Coacha säljarna att lyckas vid inköp och försäljning av begagnade bilar

Om dig

Du har en dokumenterad erfarenhet och bakgrund i en strategiskt inriktad roll inom försäljning, inköp och/eller ledning. Du har kanske idag en roll som försäljningschef eller affärsområdesansvarig som ställer krav på affärsmässighet, ekonomikunskaper och organisationsförmåga. Du är van att ta ansvar och motiveras av att jobba strukturerat och målfokuserat. Vi ser positivt på en akademisk utbildning inom ekonomi, marknad eller inköp/logistik.

Som person är du samarbetsvillig och ambitiös. Du är lika nyfiken och idérik som du är strukturerad och drivande. Du trivs i en roll som innebär ansvar och en möjlighet att påverka resultat. Du trivs med att rollen är bred och innehåller både komplexa och rutinmässiga uppgifter, vilket bevisas av din laganda, ditt kundfokus och din positiva inställning till att hjälpa kunder och kollegor i olika situationer.

Ansökan

Välkommen att söka tjänsten till en arbetsplats med familjär anda och en kultur med glädje, engagemang och ärlighet, som ger kunden det bästa bilägandet.

I denna rekryteringen samarbetar Svenstigs Bil AB med Finnveden Säljkraft AB.

Ansvariga rekryterare är Mikael Rask 0370-302508 och Johan Sandahl 0370-302501.

Ansök på www.finnvedensaljkraft.se.

Vi arbetar med löpande urval, ansök senast 2020-02-29.

Sök bland våra bilar och på Wayke.se

×