HR Chef

Vi samarbetar med VEM i denna rekrytering

VEM söker en driven HR-chef till Svenstigs Bil AB med uppdrag att leda och utveckla HR-arbetet för att matcha verksamhetens nuvarande och framtida utmaningar.

Om tjänsten

Som HR-chef förväntas du arbeta för att verksamhetens viktigaste resurs, medarbetarna, utvecklas och trivs. Du kommer att verka på både strategisk, taktisk och operativ nivå med ansvar för att utveckla, implementera och följa upp HR-strategi, HR policys och processer så att de stödjer verksamheten och dess mål.

Huvudsakliga arbetsuppgifter och ansvarsområden

Bidra med ett brett HR-stöd och coaching till företagets chefer i deras personalansvar och ledarskap.
Ansvarar för verksamhetens årshjul i HR, där samtliga processer synliggörs, säkerställs och följs upp.
Driva utbildningsagendan, sett till att medarbetare och chefer har relevant kompetens, med ett särskilt ansvar för utveckling, ledarskap samt inom miljö/hållbarhet.
Säkerställa att långsiktig lönebildning och lönerevision sker.
Projektledning och projektdeltagande i HR-relaterade projekt såsom ett nytt HR-system.
Sammankalla och leda bolagets miljö-och kvalitetsgrupp.
Ansvara för internkommunikationen.

Om dig

För att lyckas i rollen har du en gedigen och bred erfarenhet av HR-arbete samt högskolebakgrund inom området. Du är en van förhandlare inom arbetsrätt och har god vana från systematiskt arbetsmiljöarbete. Du är van vid ledningsgruppsarbete och är en engagerad ledare med ett gediget intresse av att utveckla och samverka med människor. Det är meriterande om du har arbetat i familjeägda bolag tidigare, likväl att du har intresse för och kunskap om hur kvalitets-och miljöarbete bedrivs.

Som person trivs du med att bygga relationer och skapa förtroende. Du sätter upp höga men realistiska mål och jobbar hårt, både tillsammans med andra och enskilt, för att nå dessa.

Om Svenstigs

Svenstigs vill finnas nära sina kunder lokalt och vara lyhörda för kundernas behov. Ha de mest kompetenta, engagerade, handlingskraftiga och servicefokuserade medarbetarna samt arbeta tätt tillsammans med tillverkare, kunder och leverantörer. Göra det som jobb som krävs för att alltid vara beredda på nya utmaningar och möjligheter.

Svenstigs affärsidé är att ”bra bilägande börjar hos oss”, vilket inte bara är en slogan eller ett löfte till kunden, utan en bakomliggande filosofi som omfattar verksamheten.

Bra att veta

Tjänsten innefattar arbete för Svenstigs Bil AB, med tillhörande verksamheter. Du kommer att ingå i ledningsgruppen.

Placeringsort är Värnamo. Vi önskar din ansökan via vår hemsida www.vem.se så snart som möjligt, dock senast den 6 januari 2020. I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval.

Sök bland våra bilar och på Wayke.se

×