Driven lackerare och slipare – Skadecenter Värnamo

Vi söker en lackerare kombinerat slipare till Värnamo, ett av Sveriges modernaste Skadecenter.

Vi söker en driven lackerare/slipare till Värnamo med hög känsla för kvalitet och precision. Vi erbjuder nu en otrolig möjlighet att få vara med oss i vårt team som utsetts till Bästa lackverkstad 2016 av MRF, Motorbranschens Riksförbund. 

Vill du förstärka vårt team och arbeta med marknadens ledande bilmärken tillsammans med oss? 

Då har vi något för dig!

Driven lackerare och slipare med känsla för kvalité och precision.

Som lackerare och slipare hos oss på Svenstigs Bil arbetar du med de framgångsrika varumärkena Audi, Volkswagen, Skoda och Seat i en toppmodern anläggning. Du förstärker och arbetar i vårt team i Skadecentretet där din spetskompetens och känsla för kvalité kommer till hands.

Som lackerare arbetar du självklart med att spackla, slipa, maskera och lacka, men arbetet är också mycket av ett lagarbete tillsammans med de övriga i teamet i skadecentret. Till din hjälp har du den senaste teknologin i en toppmodern anläggning. Vi på Svenstigs Bil satsar också mycket utbildningar och personlig utveckling. 

Du som söker.

Som person är du positiv, driven och ansvarstagande. Du tycker om att arbeta självständigt, samtidigt som du är en lagspelare som gärna arbetar i ett glädjefyllt team. Att ha ett servicetänk i ditt arbete ser du som en viktig del för kvalitén.

Vi ser gärna att du som söker har arbetat som lackerare eller slipare tidigare, men det är inget krav.  Om du besitter en kompetens du tror passar oss, så öppnar vi gärna dörren för dig som är driven, duktig och sugen på att lära dig mer av vårt yrke. 

Känner du igen dig? Välkommen att söka!

Välkommen med Din ansökan och ta chansen att vara med i ett ledande Lackteam hos oss.

Skicka din ansökan till mikael.holmberg@svenstigs.se märk med ”Lackerare”.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Mikael Holmberg.

Vi tillämpar löpande urval. Ansökningarna behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas.

Mikael Holmberg

Skadecenter ansvarig Telefon: 0370-205 49
E-post: mikael.holmberg@svenstigs.se

Sök bland våra bilar och på Wayke.se

×