Märkeschef till Svenstigs Volkswagen

Vi söker en motiverande och resultatinriktad Märkeschef som ska leda och utveckla försäljningsorganisationen för Volkswagen.

Vi samarbetar med VEM i denna rekrytering.

Om tjänsten

Drivs du av att skapa utveckling och engagemang hos dina kollegor? Då kan Svenstigs Bil erbjuda ett stimulerande och utmanande arbete. Här är kunder, värderingar och engagemang väldigt viktigt. I rollen som Märkeschef ansvarar du för nybilsförsäljning av Volkswagen person- och transportbilar i Värnamo och Gislaved. Fokus ligger på att utveckla, coacha och målstyra dina medarbetare där du även ansvarar för att de har rätt förutsättningar att leverera och utvecklas. I rollen som Märkeschef leder du ett team av sju säljare och rapporterar till bolagets VD.

Huvudsakliga arbetsuppgifter och ansvarsområden

Tillsammans med ditt team ansvara för bearbetning, marknadsföring och försäljning av Volkswagen personbilar och transportbilar till såväl nya som befintliga kunder.
Arbeta fram och förankra en affärsplan för Volkswagen i syfte att skapa förutsättningar för en hållbar och lönsam tillväxt.
Planera för och genomföra marknads-och försäljningsaktiviteter.
Motivera, utveckla, rekrytera och följa upp dina medarbetare.
Aktivt bidra i bolagets styrgrupp för personbilar, där fokus läggs på att möta en föränderlig bransch och nya möjligheter.

Om dig

Du är en ledare med flera års erfarenhet från säljledande roll samt erfarenhet av att aktivt driva försäljningsresultat genom att bygga och implementera struktur och uppföljning. Du har en god förståelse för affären och är van vid avtalsförhandling.

Som person bidrar du med ditt positiva tankesätt och energi. Du har en personlig mognad och är affärsinriktad med bevisad förmåga av att leda en organisation till framgång. Du är trygg i din ledarroll och duktig på att bygga och etablera långsiktiga relationer. Du har ett brett kontaktnät, trivs i sociala sammanhang och kan röra dig i många olika miljöer.

Om Svenstigs Bil AB

Svenstigs Bil AB vill finnas nära sina kunder lokalt och vara lyhörda för kundernas behov. Ha de mest kompetenta, engagerade, handlingskraftiga och servicefokuserade medarbetarna samt arbeta tätt tillsammans med kunder och leverantörer. Göra det som jobb som krävs och alltid vara beredda på nya utmaningar och möjligheter.

Svenstigs affärsidé är att ”bra bilägande börjar hos oss”, vilket inte bara är en slogan eller ett löfte till kunden, utan en bakomliggande filosofi som omfattar verksamheten.

Bra att veta

Du rapporterar till bolagets VD och placeringsort är Värnamo. För denna tjänst tillämpar vi löpande urval, dock önskar vi din ansökan senast den 6 januari 2020.

VEM är ett rekryteringsföretag som är specialiserade på rekrytering och interimslösningar av ledande befattningar.

Kontaktperson hos VEM:
Bo Arberg
Telefon:036-570 11 87
E-post: bo.arberg@vem.se

Maria Blomdahl
Telefon:036-570 11 82
E-post: maria.blomdahl@vem.se

Sök bland våra bilar och på Wayke.se

×