Säljare till Audi Halmstad.

I september 2017 öppnade vi en fantastiskt fin toppmodern Audi-anläggning på Flygstaden i Halmstad. Nu satsar vi nu vidare i Halmstad och har i början av 2019 som målsättning att förstärka vårt team med ytterligare en Säljare. Vi erbjuder dig möjligheten att få vara med på en riktigt spännande resa att sälja ett av bilvärldens starkaste varumärken -Audi. Vår målsättning och fokus är att skapa lönsamma affärer och upplevelser i toppklass för våra kunder.

Vår slogan, ”Bra bilägande börjar hos oss”, strävar vi efter att leva upp till varje dag och i varje enskilt kundmöte. En anda vi i företaget och ägarfamiljen har arbetat efter sedan starten 1929, vilket resulterat i stabila och långsiktiga affärsrelationer med våra kunder i Småland.

Brinner du för försäljning och vill du jobba i ett team med stark laganda? Din kundservice är proaktiv och du är van att genomföra planerade kundbesök. Du präglas av affärsmannaskap och driv.

Då har vi något för dig.

Vi erbjuder.

Vi erbjuder en fantastisk möjlighet att driva och utveckla Audi-försäljningen, göra en bra förtjänst samtidigt som du har roligt på jobbet i ett starkt team av kompetenta kollegor. Affärsmannaskap, kvalitetsmedvetenhet och kundlojalitet är självklara värdeord oss. Vi erbjuder dig relevant utbildning och kompetensutveckling för att skapa de bästa förutsättningarna att prestera på högsta nivå – med kunden i centrum.

Du som söker.

Som säljare hos oss förstår du värdet av att ta ansvar för varje kund och affär. Du erbjuder en affärsmässig, öppen och lättillgänglig personlighet och din förmåga att skapa förtroende hos kunder är avgörande. Du trivs med och är bra på att skapa och behålla goda relationer. Samtidigt är du en målmedveten och resultatinriktad person som inspireras av möjligheten att utveckla affärerna. Din servicekänsla är hög och du vet att kunden är en kunnig person som ställer högsta krav på information, kommunikation och väl utförd leverans på alla nivåer. Du guidar kunden genom såväl produktinformation som provkörning och finansieringslösningar. Du präglas av driv och affärsmannaskap och är inte rädd för att testa nya idéer. Vi tror att du är en person är proaktiv och älskar mötet med kunden och det är lika naturligt för dej att ta hand om kunden på vår egen anläggning som genom ett planerat besök hos kunden eller på olika aktiviteter som du är med och planerar och genomför tillsammans med övriga säljare.

Hur låter detta? Känns detta som din nästa utmaning? I så fall, tveka inte utan ta chansen att bli en viktig pusselbit i ett team som siktar framåt.

Välkommen med din ansökan och ta chansen att vara med i urvalet till ett ledande Audi-team i Sverige!

I denna rekrytering samarbetar vi på Svenstigs Bil AB med Finnveden Säljkraft AB. Ansvarig rekryterare är Kajsa Ohlsson 072-7177247 och Martin Klasson 073-4175666. Ansök snarast via www.finnvedensaljkraft.se. Vi arbetar med löpande urval. Sista dag för ansökan är 27 januari 2019.

Sök bland våra bilar och på Wayke.se

×