Säljare Volkswagen

Vi satsar stort för att möta våra kunders högt ställda förväntningar och om du vill vara med på en spännande resa och representera ett av branschens starkaste varumärken tror vi att du kommer att trivas som säljare för Volkswagen hos Svenstigs Bil Värnamo.

Vi på Svenstigs Bil är ett sammansvetsat team där vi stöttar varandra i alla lägen, vilket gör att vi levererar hög kundnöjdhet. Volkswagen som märke har ambitionen att elektrifiera Sverige. Vi står inför en stor förändring i bilbranschen och redan 2028 satsar Volkswagenkoncernen på att ha 70 elbilsmodeller på marknaden, så många nya modeller kommer att släppas de kommande åren. Ta därför chansen att vara med på vår spännande resa!

Arbetsuppgifter

Som säljare är ditt huvudansvar att bearbeta och utveckla nya och befintliga kundkontakter. Du arbetar självständigt med varierande arbetsuppgifter, eget försäljningsmål och du ansvarar för hela försäljningsprocessen från första kundkontakt, offert, finansieringslösningar, orderhantering till leverans och uppföljning. Du planerar och genomför säljaktiviteter tillsammans med försäljningsteamet samt ansvarar för att försäljningshallen och hemsida innehåller aktuellt informationsmaterial. Du kommer vara kundens kontakt genom hela processen och ge kundstöd efter avslutat köp. För oss på Svenstigs är PROAKTIVITET en nyckelfaktor. En prioriterad och avgörande del i din säljroll är din bearbetning av företagsmarknaden. Du besöker aktivt företag i vår region samt nätverkar i sammanhang som är värdeskapande för vår relation med våra företagskunder.

Vi erbjuder

Ett självständigt men också ett strukturerat arbete med tydliga rutiner och system i en spännande och expansiv organisation där du får chans att arbeta med ett av marknadens ledande varumärken.
Kontinuerlig utbildning för din utveckling i yrket.
En arbetsplats med familjär anda och en kultur med glädje, engagemang och ärlighet, som ger kunden det bästa bilägandet.

Kvalifikationer

B-körkort
Gymnasial utbildning eller högre
Erfarenhet från relationsskapande försäljningsarbete inom B2B
God dator- och systemvana, du arbetar dagligen i olika system vilket kräver en viss grundkunskap och intresse
God förmåga att uttrycka sig på svenska och engelska, i båda tal och skrift

Om dig

Vi vill att det ska vara roligt att komma till jobbet och därför är attityder något som vi lägger stort fokus på när vi rekryterar. För att tycka jobbet är kul tror vi att du som söker har någon form av bilintresse för att vara engagerad i dina arbetsuppgifter. Du är nyfiken på ny teknik och fångar snabbt de värdeskapande fördelarna det ger våra kunder, vi går mot en elektrifierad och digital värld. Du bör vara väl insatt i marknaden för att kunna arbeta målinriktat med en tydlig struktur och alltid med fokus på kundnöjdhet. Du har daglig kontakt med människor, både kunder och medarbetare, och därför behöver du ha god förmåga att skapa och upprätthålla bra relationer. Slutligen, för att lyckas och bli framgångsrik i rollen som säljare behöver du ha ett utvecklat affärsmässigt förhållningssätt.

Det är viktigt för oss att du har grundinställningen att alltid vilja göra det lilla extra som behövs för att ge kunden bästa möjliga service eller hjälpa en kollega när det behövs.

Ansökan

I denna rekryteringen samarbetar Svenstigs Bil AB med Finnveden Säljkraft AB. Ansvariga rekryterare är Mikael Rask 0370-302508 och Johan Sandahl 0370-302501.

Ansök på www.finnvedensaljkraft.se.

Vi arbetar med löpande urval. Sista ansökningsdag 2020-02-29

Sök bland våra bilar och på Wayke.se

×